Szerintetek egy anya lehetséges hogy féltékeny a saját lánya fiatalságára?
Figyelt kérdés
Az anya-lànya kapcsolat viszont soha nem volt meg köztük.2012. okt. 6. 07:19
1/7 anonim válasza:
Sajnos létezik ilyen. De ahogy le is írtad mivel soha nem volt normális kötődés közöttük a kapcsolatuk soha nem lesz olyan, amilyennek normális esetben lennie kell!
2/7 anonim válasza:
Ó, hogyne! Gondolom főleg akkor lehet ez, ha a lány vagy szebb, mint ő volt, vagy nagyon hasonlít rá.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, de ez szerintem nem normális dolog. Gondolom az anyuka fiatalon nagyon szép és csinos volt, mindenki dicsérte, aztán megöregedett és ma már csak a lányának bókolnak. Nem féltékenykednie kellene, hanem büszkén kihúzni magát, hogy "az én lányom".
Vannak olyan nők, akik nem képesek elfogadni, hogy megöregedtek, pedig ez egy természetes folyamat.
4/7 anonim válasza:
Igen, de szerintem ne szembesíts ezzel anyádat, majd elmúlik.
5/7 anonim válasza:
Rengeteg szülő féltékeny a gyerekére, és ha nem is direkt, de úgy alakítja a dolgokat, hogy lehetőleg ne is legyen jobb nála a gyerek semmiben.
6/7 anonim válasza:
Sajnos, lehet. Bár szerintem ez nem normális, de tudom, hogy létezik ilyen. Próbáld meg figyelmen kívül ezt a megérzésedet, ne erősítsd magadban. Okosan, józan ésszel próbáld meg szemlélni a dolgokat, bár nem írtad meg, hogy hány éves vagy, gondolom, hogy 14-16 közötti lehetsz. Azért az is elgondolkodtató, hogy sose volt anya-lánya kapcsolat. Házasságban él édesanyád? Ha igen, akkor édesapáddal? Ezek is sok mindenre választ adnának. 43/N
7/7 anonim válasza:
Én találkoztam már ilyennel. Kis korkülönbség 820 év9 volt kettejük között és az anyának rövid és zavaros kapcsolatai voltak.Amikor én a lányával jártam, sokkal többet törődtem vele, mint az anyjával bármelyik barátja. Ezt ő úgy bosszulta meg, hogy minden lehetséges módon keresztbe tett nekünk. Amikor az ő kapcsolata éppen rendben volt, akkor nem is volt velünk semmi baja. Plusz gyakran megvádolta a lányát, hogy az éppen aktuális pasijára hajt, holott semmi nem volt igaz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!