Vannak itt olyanok, akiknek a kajára is ki kell számolniuk a pénzt naponta vagy csak mi élünk ennyire átlag alatt?
Teljesen átérzem a helyzeteteket bár mi csak ketten vagyunk férjemmel, fizetés előtti héten már annyira elfogy a pénzünk hogy még kajánk sincs. Párom minimálbére elmegy a szüleinek felvett hitelre, akiket ez cseppet sem érdekel, semmilyen formában egyik szülőnk sem támogat minket. Én pedig 86 ezret keresek, ami elmegy az albérletre, meg az egyéb költségekre. Máról a holnapra élünk, a mai ebédünk főtt rizs volt magában...
Örülök valahol, hogy egy gyerek sincs aki mindezt megszenvedi velünk, bár nagyon szeretnénk.
A kisfiú anyukájának meg gratulálok hogy ilyen f@sza anyuka! :((
Igen, hasonló helyzetben vagyunk, és szerintem nem vagyunk egyedül vele :(
Isten tartsa meg anyukádat, remélem mihamarabb változik a helyzetetek! Ha a tanulásoddal elérsz valamit, kezdj vele mindenképp, mindenekelőtt egy jobban fizető munkahelyet keress. Mennyi időd van még a suliból?
Üdv!
23/N
Én is számolgatok állandóan...:(
Egyedül élek albérletben.
Egy drágább arckrém,smink vagy egy új ruha az nálam már luxuscikk.:(
Mindenből szinte a legolcsóbbat veszem.Próbálok spórolni,félretenni,de valami mindig közbejön.:(
Úgy elszoktam kenődni...
Főleg jön a fűtési szezon,még több lesz a rezsim.
27/N
Ha megnyugtat a tudat, akkor leírom: a nyolcvanas években, amikor elvileg király jó élete volt mindenkinek MO-n, nem volt munkanélküliség, kisgyerekként olyan szegénységben éltem, hogy ahhoz képest te most gazdag vagy. Isten háta mögötti kis falu faluban, nagyapám kisnyugdíjából, aztán anyám éhbéréből. Apám nagy lufi tervei leginkább a pénzt vitték, és nem hozták.
Vállalj alkalmi munkát, vagy menj ki külföldre a gyerekkel együtt. (Én egyetem alatt végig dolgoztam.) Ha az anyja nem elérhető és nem küld gyerektartást, akkor kérelmezheted a bíróságon a kizárólagos szülői felügyeletet. Mindig van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!