Ha van boldogító Igen, akkor lehetséges a boldogító NEM is?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 21:06
1/9 anonim válasza:
Hát aki képes hatalmas felfordulást és úri murit rendezni azért, hogy nemet mondjon, annak gratulálok.
Ha valakinek a nem lenne a boldogító, az ne akarjon összeházasodni senkivel.
2/9 anonim válasza:
Persze, Nyugaton divat a váló-parti, ahol a vendégek esküvői fogadás gyanánt ünneplik a váló feleket. Ha ez nekik jó...
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet egy kapcsolat annyira megromlott hogy a NEM a válás felszabadít és boldoggá tesz?
Én nem a partira gondoltam.
2009. aug. 4. 21:19
4/9 anonim válasza:
Ha kiszabadulsz egy olyan élethelyzetből, amiben nem érezted jól magad, az mindig felszabadító, boldog érzés.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok. Ja, akkor igen, biztos létezik. Mikor én elhagytam a volt pasimat és jött könyörögni nagyon boldog és felszabadult voltam mikor azt mondtam NEM!!!!
Legalább egy kicsit törlesztettem......
6/9 anonim válasza:
Szerintem is van boldogító nem.Én boldog voltam,hogy nemet mondtam és elváltam a volt férjemtől.Nagy megkönnyebbülés volt.Annyira boldogító érzés volt,mint annak idején az-az igen.
8/9 anonim válasza:
Teljes mértékben meg vagyok róla győződve h van boldogító nem!Most ezt had ne magyarázzam el,csak válaszolok a kérdésedre:VAN.és nem is sejtenéd h mennyire boldoggá tesz :)))
9/9 anonim válasza:
En is tapasztaltam `boldogito nem`-et! LETEZIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!