Ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy anyukátok együtt van apósotokkal?
Figyelt kérdés
Mert nekünk nagy, hogy anyum apósommal kavar. Csak nem tudjuk, hogy leleplezni őket.2012. okt. 4. 19:28
11/18 anonim válasza:
Miböl gondoljátok, hogy együtt vannak?
Az biztos, hogy nektek sem lesz jó, ha kiderül,az anyósod kitépi a haját az anyudnak. Inkább akadályozzátok meg, hogy tovább folytatódjon.
12/18 A kérdező kommentje:
Én csak azt szeretném, ha megtudnák, hogy mi tudjuk és elbeszélgetni velük, de nem tudom, hogy hogyan álljak oda anyum elé és mondjam el neki, hogy mi tudjuk, hogy ők kavarnak. S mostanság elég feltűnően amit ők nem vesznek észre
2012. okt. 4. 21:50
13/18 anonim válasza:
Az anyósod nem gyanakszik? Nem tudom miért nem állitod le anyudat, keressen mást.
14/18 anonim válasza:
Szakadnék a röhögéstől.Viszont annak örülnék,hogy jó sok pénze lenne és nem kéne többet nélkülöznie.:P
15/18 anonim válasza:
"Ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy anyukátok együtt van apósotokkal?" Szóhoz sem jutnék.
16/18 anonim válasza:
Szerintem mond el nekik minél hamarabb, hogy tudtok róla, és hagyják abba. Ha ez egyszer kiderül, majd sosem hívhatod meg őket egyszerre a gyereked szülinapjára stb..., szóval leginkább a (leendő?)unokájukkal szúrnak ki, gondoljanak erre. Ha esetleg anyósék elválnának, akkor is ugyanez lenne a helyzet. Amúgy pedig bocs, de röhögtem elsőre, ilyet még nem hallottam:)
17/18 anonim válasza:
Utolsò én már hallottam és még olyat is, hogy az anyós vagy az após jóban van a mennyel vagy a vejjel.
Eléggé szomoru helyzetek ezek.
Kérdezõ ezt rendeznetek kell, mert senkinek sem jó a családban.
18/18 anonim válasza:
"Ha ez egyszer kiderül, majd sosem hívhatod meg őket egyszerre a gyereked szülinapjára"
:))))))))))))
én ezen jobban borultam, mint a kérdéstől:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!