Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ahhoz, ha...

Ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy anyukátok együtt van apósotokkal?

Figyelt kérdés
Mert nekünk nagy, hogy anyum apósommal kavar. Csak nem tudjuk, hogy leleplezni őket.
2012. okt. 4. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

Miböl gondoljátok, hogy együtt vannak?

Az biztos, hogy nektek sem lesz jó, ha kiderül,az anyósod kitépi a haját az anyudnak. Inkább akadályozzátok meg, hogy tovább folytatódjon.

2012. okt. 4. 21:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Én csak azt szeretném, ha megtudnák, hogy mi tudjuk és elbeszélgetni velük, de nem tudom, hogy hogyan álljak oda anyum elé és mondjam el neki, hogy mi tudjuk, hogy ők kavarnak. S mostanság elég feltűnően amit ők nem vesznek észre
2012. okt. 4. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
Az anyósod nem gyanakszik? Nem tudom miért nem állitod le anyudat, keressen mást.
2012. okt. 4. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Szakadnék a röhögéstől.Viszont annak örülnék,hogy jó sok pénze lenne és nem kéne többet nélkülöznie.:P
2012. okt. 4. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
"Ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy anyukátok együtt van apósotokkal?" Szóhoz sem jutnék.
2012. okt. 5. 06:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el nekik minél hamarabb, hogy tudtok róla, és hagyják abba. Ha ez egyszer kiderül, majd sosem hívhatod meg őket egyszerre a gyereked szülinapjára stb..., szóval leginkább a (leendő?)unokájukkal szúrnak ki, gondoljanak erre. Ha esetleg anyósék elválnának, akkor is ugyanez lenne a helyzet. Amúgy pedig bocs, de röhögtem elsőre, ilyet még nem hallottam:)
2012. okt. 5. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsò én már hallottam és még olyat is, hogy az anyós vagy az após jóban van a mennyel vagy a vejjel.

Eléggé szomoru helyzetek ezek.

Kérdezõ ezt rendeznetek kell, mert senkinek sem jó a családban.

2012. okt. 5. 13:07
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ha ez egyszer kiderül, majd sosem hívhatod meg őket egyszerre a gyereked szülinapjára"

:))))))))))))

én ezen jobban borultam, mint a kérdéstől:D

2012. nov. 21. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!