Ha a párom neve Kis Jancsi az enyém pedig Nagy Julcsi akkor esküvő után lehet-e mindkettőnk vezetékneve Kis-Nagy?
Figyelt kérdés
Tehát a párom lenne Kis-Nagy Jancsi én pedig Kis-Nagy Julcsi. Ez megoldható? Felveheti a férfi is a feleség nevét?2009. aug. 4. 19:39
2/8 A kérdező kommentje:
Remek! Köszönöm szépen! :)
2009. aug. 4. 19:45
3/8 anonim válasza:
De jó fejek vagytok!!!:)))
Sok boldogságot Kis-Nagyék!
4/8 anonim válasza:
Csak másodjára fogtam fel, hogy mire gondolsz, nekem ez bonyolult :D Persze, lehet így felvenni egymás nevét.
5/8 anonim válasza:
van egy ismerősöm aki így vette fel:D Közepes a beceneve:D
6/8 A kérdező kommentje:
:D Ez aranyos :) A mi nevünk valójában nem ez, csak a példa kedvéért írtam :)
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2009. aug. 4. 20:00
7/8 anonim válasza:
LOL az én nagymamámnak Kis volt a lánykori neve a nagypapámnak meg Nagy... :D Vicces...
8/8 anonim válasza:
Igen, felvehetitek egymás nevét és ezt majd az anyakönyvvezetőnél kell tisztázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!