Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmet zaklatja az...

Katy123789 kérdése:

A barátnőmet zaklatja az anyja élettársa. Mit lehet vele kezdeni? [Bővebben, lent]

Figyelt kérdés
A barátnőm 8. osztályos, és elég érdekes a családja.. Most itt az elején közlöm hogy NEM cigány, mielőtt valaki írná h lője fejbe magát..-.- A szülei elváltak, anyjának és az apjának is lett élettársa.. Vagyis össze is házasodtak. Van neki rengeteg féltesója, de ez most nem lényeg.. A lényeg az hogy volt egy rendőrségi ügye, vagyis, az anyja élettársa tapizta a bnőm.. És ő szólt a rendőrségnek, és mivel nem volt nyom, és bizonyíték, mivel a hapi letagadta, nem tudtak vele mit kezdeni. Aztán az anyja mivel nem a lányának hitt, hanem az élettársának, KIDOBTA a barátnőm.. Adott neki pénzt buszra, hogy menjen ahova akar.. Lejött az apjához, falura, ahol én is lakom. De itt még roszabb a helyzet.. Az apja már nem egyszer megpróbálta megerőszakolni.. :/ Ruhát nem vesz neki, se semmi mást..De az apja mondta a bnőmnek, ha szól a rendőrségnek, akkor kinyírja.. És fél ha szól a rendőrségnek, mivel nincs bizonyíték nem viszik el az apját..:S És akkor az apja bántaná.. Mert eddig szerencséje volt, mert még nem bántotta az apja.. Amúgy az apja most kapott 1.5 év letöltendőt.. Szóval megy a börtönbe, de csak hónapokkal később viszik csak el..:( Utálja a családját, és én nagyon sajnálom őt. Amúgy az apjának az élettársa is próbál lelépni, elválni.. De csak akkor tud ha börtönbe kerül a barátnőm apja, mivel bántaná a nevelőanyját.. De a nevelőanyját szereti, és normális is..Amugy az apja fiatal, és az élettársa is.. Max 35-38 éves..Mindennap beb*sz..És mindent meg b*szna ami él és mozog.. Ha az apja meg a börtönbe, az élettársa elköltözik, lelép. De a bnőm akkor intézetbe kerül..=( Mivel nincs 18 éves.. Próbált már elszökni, de az apja megtalálná.. A rendőrségnek nem mer szólni. Amúgy az apja mondta a barátnőmnek hogy minden barátnőjét vigye le hozzájuk.. Én voltam már náluk, apja is otthon volt, de csak 5-10 percre.. És az reggel volt, akkor még nem hulla részeg.. De amúgy nem merek lemenni hozzájuk, mert az apja engem is képes lenne megerőszakolni..:/ Mégis mit tudna kezdeni? Vagy hogyan bizonyíthatná be a rendőrségnek hogy az apja molesztálja? A válaszokat megköszönöm! [Csak értelmes válaszokat várok, és tudom hogy a családja nem normális, ő is tudja.. De most ettől tekintsetek el..]

2012. okt. 4. 16:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"És hogyan tudna szólni?? "

Ha elmenni se tud, telefonálni se tud, netezni se tud, akkor miért nem szólsz Te? Illetve bármelyik felnőtt a környezetében KÖTELES szólni a rendőrségnek.

Anyukád ismeri a helyzetet. Ő miért nem szól?

2012. okt. 4. 17:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem ismeri anyum a csajt.. Én is csak most tudtam meg.. Pár hete beszélgetek vele komolyabban.. És nincs kimutatható nyom, hogy fogdozza az apja.. :)
2012. okt. 4. 17:09
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát basszus ez az...ez a magyar..de nem csak a magyar valóság!! :(

Nincs bizonyíték és kész..persze ha már halálra erőszakolnak, akkor tudnak kezdeni valamit..remek nem mondom.

Ez annyira patt helyzet.. :( Szegény lány!!

Mi lenne ha anyukáddal beszélnél erről komolyabban?Én nem hiszem el, hogy lesz.arná. Hívjátok meg egyszer délután és kérd meg anyudat, hogy beszéljen vele.

Egyébként meg ami az én zsebembe kinyitotta a bicskát, az a kedves anya!!!Én az ilyennel nem is tudom mit csinálnék!!!A saját lányát kidobja egy pedofil g.eci miatt??És nem a lányának hisz??Na az ilyet úgy meg tépném!!!Az a minimum...milyen anya az ilyen?De hát látszik milyen embernek is szült..minősíthetetlen komolyan mondom!!!

Annyira sajnálom!!! :(

Mindig mondják a tv-ben, hogy nem mernek a családon belüli erőszaknál a sértettek lépni...hét így el is hiszem!!Hisz nincs miért!! :(

2012. okt. 4. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Nézd, újra megkérdezgeted, amit már a 2,3,4,5,6-ban megválaszoltunk. Újra csak azt tudjuk írni.
2012. okt. 4. 17:33
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2012. okt. 4. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:

Hívd fel a gyámügyet itt sajna az egyetlen megoldás ha a lányt mihamarabb elkerül egy intézetbe.

Szörnyű ezt kimondani de ennél a káosznál minden jobb.

2012. okt. 4. 22:27
 17/25 anonim ***** válasza:
Remélem,ez az ösztönlény lesz a köcsög a börtönben.
2012. okt. 4. 23:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Sajnos ha te nem vagy családtag, nem fogják kivizsgálni, talán még meghallgatni sem fognak.. Ha barátnőd gondolom szoktatok találkozni.. Azt megteheted, ha nem is fogadjátok be, hogy ha van valamennyi spórolt pénzed akkor odaadod neki.. Rendőrségre bármikor lehet menni.. Nem szoktam hazugság mellett állni, de mindenképp hazudjon az apjának, hogy bent kell maradjon a suliba, és akkor elmegy a rendőrségre.. Feljelentheti a saját apját, szerintem, s amíg vannak ezek az orvosszakértői kivizsgálások, kérheti a barátnőd, hogy titkosan menjen az egész, mert ha az apja megtudja, akkor.. Remélem tudtam valamit segíteni, és azt üzenem a barátnődnek hogy minél hamarabb lépjen, mert ez csak egyre rosszabb lesz.. Sajnos :(
2012. okt. 5. 09:28
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:) Én oda adnám neki a spórolt pénzem, de ő szart sem tudna vele kezdeni.. Apja elvenné tőle.. Ha meg elkölti, az új cuccokat észre veszi.. Nem nehéz észre venni h több ruhája van.. És igen az anyja-apja egy nagy... ááh inkább nem is mondok rájuk szót.. Nem emberek.. Amikor kérdezem h mi van apáddal ő annyit mond rá hogy "NEM az apám.. vagyis nem szeretném hogy az legyen.."

De valaki tudja hogy a rendőrség mit tud kezdeni vele..? :/ Mert ez elötti ügy is kitudodott.. Meg nincs nyom.. Mert még nem erőszakolta meg, csak próbálta, de még elég sokszor.. Anyumnak elmeséltem, de nem tud vele ő sem mit kezdeni.. Hozzánk nem tud költözni, és nem is tudjuk befogadni.. És nem szeretném hogy az intézetbe kerüljön.. :(( Pedig 85% hogy igen..:/

2012. okt. 7. 14:14
 20/25 A kérdező kommentje:

A másik meg az hogy a lány örül ha börtönbe kerül az apja, de még akkor is szar.. Mert még a börtönbe is jól érzi magát az apja.. Kb. mintha nyaralni menne.. Tök lazán minden.. És azt mondta ha lenne egy kivánsága ez lenne: Had találkozzon az 5 éves kishugával akit szinte ő nevelt az anyja helyett.. Barbi a neve. Ez az egyik, a másik meg ez: "Az 'apám' kerüljön börtönbe, de ne érezze jól magát.. Hanem gondolkozzon el.." Vagy pedig ez: "Az anyám vegye észre mekkora egy k*rva, hogy nem a saját lányának hitt.."

Amúgy pénteken voltam náluk, csak az apja élettársa volt otthon.. Meg ugye a csaj..:) És az apja élettársával beszélgettem, és nagyon normális, jó fej.. És ő is mondta hogy, csak csuknák már le a francba.. Mert hogy nem normális az is biztos..

2012. okt. 7. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!