Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordulhat, hogy depressziós...

Előfordulhat, hogy depressziós leszek?

Figyelt kérdés
Ma 2 matek órám volt, mert a második az felkészítő. Szóval ez a szardai nap az egyik leg borzasztóbb (többi is az persze). Haza értem délután 3-ra. Meg néztem a barátok köztöt neten, és kb. 15 percre felmentem facebookra. 4-kor ki akartam menni, erre az anyám elkezdett egyből ordítani velem, mert nem mentem be a szobámba tanulni. Csak fél órára akartam kimenni (most is kint vagyok), de amint elkezdett kiabálni egyből ki is szaladtam. Alig bírtam visszatartani a sírást. Én előbb-utóbb tuti ki készülök idegileg, nem tudom, hogy meddig bírom még. Szinte az összes időmet elveszi a tanulás, a sulitol undorodom + az osztály társaim nagy része is eléggé ostoba. Évekkel ezelőtt még nem voltam ennyire depis, de 7.-től ez meg változott. Mit tegyek? Hogyan kezeljem jobban ezt? Valaki segítsen! :'( 15/f
2012. okt. 3. 16:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Már nincs szinte egy vidám hétköznapom se.
2012. okt. 3. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt meg már mondanom sem kell, hogy utálok otthon lenni a szüleimmel. Mindig azt várom, hogy mikor mennek el hazulról. Jobban szeretek én már egyedül lenni.
2012. okt. 3. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos át kell élni, mint minden 10enéves átéli egyszer... :) Tipikus kamaszkori dolog. Hidd el, megváltozik minden. Te is megváltozol, gyökeresen. De ennek még minimum 1 évet adnék, addig lehet, nagyon sok ehhez hasonló napod lesz. De ezt nem lehet erőltetni... Ez tényleg ilyen dolog, egyszer megváltozik minden.

Te unatkozol. Nem bírod a monotonitást, ahogy mondjuk én sem. De lehet segíteni a dolgon, de ahhoz mindenképp vissza kell fognod kicsit a tanulást, mert szórakozás nélkül SEMMIT nem ér az élet. Legyél a barátaiddal, olvass, játssz, sportolj. BÁrki bármit mond, nem lehet csak tanulni, egész nap.

2012. okt. 3. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy az összes idődet elveszi a tanulás, van időd rá, hogy amint hazaérj, egy egész órát netezz, filmezz, facebookozz meg gyakorizz. Az írásodképedből se az látszik, hogy halálra tanulnád magad. Ha ezt az órát tanulással töltötted volna, már készen lenne a leckéd. Odaadnád anyukádnak, hogy nézze meg, amíg te kimész fél órára, ahogy tervezted. Fél 5-kor hazamennél, átolvasnád a tankönyveidben azt, ami másnapra kell, és aztán estig azzal töltenéd a szabad idődet, amivel akarod. Te nem depressziós vagy, hanem egyszerűen csak hisztizel, mint minden kamasz, mert nem csinálhatod mindig azt, amit szeretnél, hanem vannak kötelességeid is.
2012. okt. 3. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:

A depresszió betegség, nem egy pillanatnyi állapot. A leírtak után kicsit meglepődtem, hogy "fiú" vagy, többet hisztizel, mint egy kislány, aki nem kapja meg a játékát. Szedd össze magad, ne itt nyavalyogjál, felesleges. Lesznek még sokkal nehezebb pillanatok az életedben.

Egyébként, depressziós én leszek, a helyesírásodtól.

2012. okt. 3. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de mobilról írtam. Attól, hogy feltettem ide ezt a kérdést még nem jelenti azt, hogy ne tanulnék órákig. Régen nem hisztiztem ennyit. De tönkre teszi mindez a kedvemet.
2012. okt. 3. 17:04
 7/8 A kérdező kommentje:
És csak azért néztem meg neten a sorozatot, mert este nem tudtam. Szerintem tudjátok miért...
2012. okt. 3. 17:07
 8/8 anonim válasza:
2012. okt. 6. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!