Előfordulhat, hogy depressziós leszek?
Ezt sajnos át kell élni, mint minden 10enéves átéli egyszer... :) Tipikus kamaszkori dolog. Hidd el, megváltozik minden. Te is megváltozol, gyökeresen. De ennek még minimum 1 évet adnék, addig lehet, nagyon sok ehhez hasonló napod lesz. De ezt nem lehet erőltetni... Ez tényleg ilyen dolog, egyszer megváltozik minden.
Te unatkozol. Nem bírod a monotonitást, ahogy mondjuk én sem. De lehet segíteni a dolgon, de ahhoz mindenképp vissza kell fognod kicsit a tanulást, mert szórakozás nélkül SEMMIT nem ér az élet. Legyél a barátaiddal, olvass, játssz, sportolj. BÁrki bármit mond, nem lehet csak tanulni, egész nap.
A depresszió betegség, nem egy pillanatnyi állapot. A leírtak után kicsit meglepődtem, hogy "fiú" vagy, többet hisztizel, mint egy kislány, aki nem kapja meg a játékát. Szedd össze magad, ne itt nyavalyogjál, felesleges. Lesznek még sokkal nehezebb pillanatok az életedben.
Egyébként, depressziós én leszek, a helyesírásodtól.
http://www.youtube.com/watch?v=MwHAvyVKZYU&feature=related
Ez majd segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!