Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek! Valaki segítene?

Félek! Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Nagymamám meghalt daganatos betegségben, papám felakasztotta magát miatta. Keresztanyu anyósa meghalt, utána az egyik jó barátom, mostmeg a nagy kutyusom és 3 kiskutyus. Mindez 3 hónap leforgása alatt. Teljesen össze vagyok törve, mióta ezek megtörténtek, rettegek a betegségektől és attól hogy valamelyik családtagomat elveszítem. Szerintetek ez normális?? Vagy kezdek megőrülni? Segítsetek !
2009. aug. 4. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Nyugalom. Itt inkább arról van szó, hogy egyszerre összejött minden. Ez nem láncreakció. Ilyesmi előfordulhat mindenkivel.
2009. aug. 4. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van nyugodj meg nem lesz semmi baj ennyi rossz után most csupa jó fog veled tőrténni csak pozítívan kell felfogni az életet!
2009. aug. 4. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A rossz dolgok után csakis jó következhet, ezt próbáld szugerálni magadba. Rettenetes lehet Neked, maximálisan együttérzek Veled, de azt mondják, ha valaki nagyon retteg a rossz dolgoktól és állandóan az jár a fejében, akkor előbb utóbb odavonzza azokat.
2009. aug. 4. 12:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Na igen, én is ettől félek. Sokszor gondolkozom azon, hogy mi lenne velem ha pl. tesóm meghalna. És attól félek, hogy amit beképzelek magamnak meg is történik. :S
2009. aug. 4. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban fordulj szakemebrhez, mert ez nagyon magas stresszfok.Van homeopátiás szer a magas stresszre, ez nem olyan mint az idegnyugtató, nem alszol tőle, de lazít.Farifol talán a neve.Van ilyen patika, ahol homeopatiás szereket árulnak, de azért menj szakemberhez.
2009. aug. 4. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Az éjjel hajnal előtt a legsötétebb. A hajnal mindig eljön. Az a félelmetes, ha mi nem tudjuk, hány óra van?
2009. aug. 4. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Az előzőnek írom: Te ez nekem nagyon tetszik. Saját gondolat vagy hallottad valahol?
2009. aug. 4. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem a vesztésegeid miatt!

Amikor engem nagyon sok félelem gyötört, akkor hallottam egy számomra hatásos módszert. A lényeg, hogy leírod, hogy mi a legrosszabb ami történhet. Utána leírod, hogy te mit tudsz ellene tenni. Ha kiírja az ember ezeket a dolgokat, akkor a félelem nagyon nagy mértékben tud enyhülni. Amiket te leírtál, csupa olyan dolog, amiket nem tudsz befolyásolni, és nem szabad gyötrődni hosszú ideig,

2009. aug. 5. 08:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyjából megnyugodtam, miután leírtam a dolgokat. Ha nem múlik el, sajnos muszáj leszek orvoshoz menni. Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
2009. aug. 5. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!