Szinte minden kamionos megcsalja a feleségét, élettársát, barátnőjét?
Hát nem pont de akad ilyen. A kollégámat otthon várja a felesége és az 5 éves lánya, közben a qváját hordozza magával és a felesége nem is sejti. Nekem is nagyon sokszor lenne alkalmam megcsalni a feleségemet de nekem többet ér a házasságunk mint pár perc. A mi körünkben ritka az ilyen de ismerek olyanokat akiknél ez mindennapos.
Egy utcaseprő is ugyanúgy megtudja csalni bármikor az asszonyt ha úgy van.
Nálunk az utcában meg pont fordítva történt!
Alig várta az asszonyka, hogy útnak induljon a kamionnal férje.
Azután már jött is a szerető...
Tehát a kérdés:
Minden kamionost megcsal a felesége??
Nem minden kamionos ilyen. De szerintem aki eleve világjáró, kalandkereső típus lehet, direkt választja ezt a "hivatást", h így felelősségvállalás nélkül tudjon nőzni/pasizni és a biztonság, gyerekek, feleség, és persze a változatosság is megvan. Ugyan honnan tudná meg a feleség 5000 km-ről pl, h Őneki volt egy egy éjszakása? (Ahhoz azért nagy a világ, elég pechesnek kell lenni). Szerintem ezért általánosított a drága ismerősöd.
De sztem azért bőven akad köztük olyan aki tényleg csak a látnivalókért, kalandokért, utazásért, világnézésért és nem a nőkért és a változatos szex miatt kamionozik.
Feljebb már írták:
"Minden kamionost megcsal a felesége??"
Nálunk sok kamionos van a családban. Az igazság az, hogy beteszik a seggüket a gépbe, aztán örülnek, ha elkamionozgatnak Moszkváig meg ilyen messzi helyekig a cuccal, leadják és jöhetnek vissza. Egyik sem azzal foglalkozik, hogy útközben még ismerkedjen, meg nőzzön, elég az az állandó vezetés, stressz.. Nem úgy néz ám ez a munka ki, kényelmesen bulisan, csillogva, kis kerülőkkel bejárja a világot.
Van, hogy reggel arra kel fel, hogy a parkolóban leszívták az üzemanyagát, ilyenkor egyből összeszorul a szíve, hogy még jó, hogy nem nyitották ki és őt nem verték agyon, vagy néhány országban olyan parkolókban kell megállni pihenni éjszakára, mintha valami horror filmet akarnál forgatni. Nem is mehet akármikor, nem is mehet akármennyit, ráadásul manapság már van kis követőjük is, számítógépen is meg lehet nézni, hogy merre járnak, tényleg nem úgy néz ki, hogy munkaidőben össze-vissza kamionozgat luvnyák után kutatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!