Mi a tapasztalatotok jósokkal, látnokokkal kapcsolatban? Segített már Nektek?
Döntésre kéne jutnom mit tévő legyek a kapcsolatommal..
Vagyis tudom, hogy mennem kéne, de azért van kétségem..előröl kezdeni mindent..
Nekem is jósoltak már az iskolában kártyával.
Azt jósolták, hogy nem leszek kitűnő (és az lettem) meghogy nyáron össze fogok jönni egy sráccal. (ez sem jött be)
Semmi sem jött be.
A problémákat magadnak kell megoldani!
Egy idegen ember miben tudna neked segíteni?
Vegyél elő egy papírlapot,és felezd meg. Írd az egyik oldalra,hogy mi a jó dolog ebben a kapcsolatba,a másikra pedig,hogy mi a rossz.Ne gondolkozz, csak írj!!
Ha kész,megnézed,hogy melyik oldalra írtál többet!
Ilyen egyszerű:)
A te életedről van szó,csak arra figyelj!
vagy lehet csak azért mennél el egy jóshoz hogy beszélgess valakivel? ő egy teljesen idegen ember, akinek csak a pénzed kell. azt fogja mondani amit hallani szeretnél, mert így leszel elégedett, így többet fogsz neki fizetni. megéri? nem...
inkább hívd át az egyik barátnődet teázni és beszélgessetek egy jót. kérd meg hogy mondja el neked a véleményét, hogy ő mit tenne. hidd el, ez sokkal jobb lesz így. sok sikert! ;)
jahj, és még annyit, hogy ne félj lépni. sosem késő előröl kezdeni a dolgokat.
10:40-es vagyok ismét
ezt csak te tudhatod hogy megéri-e vagy sem, mi nem ismerjük a helyzetedet. viszont ha most nem vagy boldog a kapcsolatodban, akkor lépj ki belőle. egy rossz kapcsolat nem ér annyit hogy boldogtalan légy. elmúltál 30. és? jogod van egy normális, boldog kapcsolatra, független attól hogy mennyi idős vagy. sok ismerősöm, rokonom többször házasodott mert rájöttek hogy nem az első volt nekik az igazi. ők bevállalták az újrakezdést és bejött nekik.
írtad hogy tudod hogy mit kellene tenned. jól érzem hogy csak megerősítésre, biztatásra vágysz? ha így van, akkor tényleg csak annyit tudok tanácsolni hogy keresd fel a régi barátaidat, vagy beszélgess a családoddal, szüleiddel, vagy bárkivel akiről tudod hogy támogatni fog. én így csinálnám, biztos neked is jó lenne ha egy ilyen fontos döntés után tudnál kihez fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!