Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megvadult, már alig...

A párom megvadult, már alig merek hozzászólni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok, azelőtt 4 évig voltunk együtt. Hasonlóan csak akkor viselkedett ha nagyon felidegesítették ami elég ritka volt mert alapból egy nyugodt, türelmes ember. 2-3 hete viszont rá sem ismerek, kiabál mindenért, nem tetszik neki semmi, nem jár rendesen dolgozni és amiért nagyon megharagudtam rá az az, hogy kezet emelt rám. Azt is azért mert megkérdeztem, hogy miért nem jár dolgozni. Én ezt nem tűröm senkitől ezért rendesen kiosztottam és még neki áll feljebb. Munka után hazajön (máramikor dolgozik) és úgy viselkedik mint egy disznó és hagyjam békén. Nem tudom mit érez ilyenkor...teljesen normális kapcsolatunk volt, nem voltak titkaink egymás előtt, nem igazán veszekedtünk, inkább csak vitáztunk azt is ritkán. Én nem tudom mit csinálok vele mostmár komolyan mondom. Titkolóznom kell a barátaink, szülei és szüleim előtt is. Mit csináljak vele?

24/L

2012. okt. 1. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na helyben is vagyunk, viselkedj úgy mint Ő! A környék meg rajtataok röhög, vagy rátokhívja a zsarukat! Ott kell hagynod, ha nem teszed, magadra vess! Ne okolj senkit, tűrj és lassan agyonver! Híradóban hallunk majd rólad! Nők miért vagytok ilyen birkák?
2012. okt. 1. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Azért elképezstő, hogy hogy tönkre tudnak menni az emberi kapcsolatok pillanatok alatt...

Általában az, hogy otthon dühöng mint állat, az az, hogy a munkahelyén problémák vannak. lehet, hogy csicskáztatják, ugráltatják, piszkálják, csúfolják vagy nem ismerik el a munkáját és ezért ezt a feszkót otthon vezeti le.

Ülj le, beszéld meg ezt vele, hogy mi az oka, vagy mit követhettél el, amiért ennyire kiakad. Közbe mondd el neki, hogy te nagyon szereted őt és hogy semmi szükség így viselkedni a másikkal. Legyél egy kicsit a támasza. Lehet hogy baromi nagy probléma van a háttérben, amiről nem mer neked beszélni. Most az egyszer engedj. Tudod: okos enged, szamár szenved. Hidd el az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan makacskodjunk. ha meg nem is akarja veled megbeszélni ezt az egészet, akkor az előző kommentelővel kell egyetértsek: pakold össze a cuccaid és menj haza 1-2hétre, addig lenyugszotok mindketten. Kitartás! Nekünk nőknek nagyon sokszor kell lenyelnünk a békákat a férjünknek, de az eredményért megéri! :))Remélem tudtam segíteni!:))

2012. okt. 1. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
légy vele türelmes és megértő, érezze, hogy rád számíthat, ne zaklasd feleslegesen, de éreztesd vele, hogyha akar bármit elmondhat és ne vond gorombán kérdőre, hogy miért nem volt dolgozni, biztos sok gondja van enélkül is.
2012. okt. 1. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, ... szerintem most próbálj meg szeretettel közeledni felé, bármennyire is nehéz... mondjuk 3 napig. Irtó nehéz lesz, tudom, de 3 napig legyél kedves hozzá. (Ne nyalizó, meg ne olyan, akit irányítani tud, hanem hogyha mérgesen szól, legyél vele kedves, kérdezd meg tőle nyugodt hangon, hogy mi a baj, gyere, üljünk le megbeszélni)

Utána, ha nem működik, 2 napig legyél vele közömbös...

Ha ez sem működik, egyik nap kérdezz rá erőteljesen, határozottan, hogy miért műveli ezt veled és miért marcangolja feleslegesen mindkettőtök lelkivilágát?

Ha kedves lesz, nincs gond, beszéljétek meg.

Ha mérges, kiabálós, akkor 1 hétig menj el otthonról... és ha nem keres, akkor te azután is keresd meg, őt hajlandó-e elmondani, hogy mi a probléma, és képes-e veled megbeszélni?

2012. okt. 1. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak kangörcs. De azért beszélj vele a biztonság kedvéért.
2012. okt. 1. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!