Mások is rágondolnának egyből, vagy csak én vagyok ilyen rosszindulatú?
Betörtek a házunkba, az egészet felforgatták, de az elvihető dolgokhoz képest elég sok nagy értéket meghagytak.
Van egy rokonunk, rettenetes, igazi piti kis seftelős, ha kellett a szülei házából is minden mozdíthatót eladott, a munkahelyéről is, amióta az eszét tudja üzletel, a családban minden gyereknek meg van tanítva, ha akkor érkezik, mikor maguk vannak otthon magára ne hagyják, mert képes bármit ellopni, aláírást hamisított és eladta a testvéreivel és az apjával közösen örökölt autót, hogy pénze legyen stb.
Szóval, épp akkor volt valami tartozása, aminek a teljesítése időszerűvé vált. Aznap az egész családon végig ment, hogy neki azonnal pénzt adjanak, meg minden. Mi nem voltunk otthon, jóval később mentünk a szokottnál. Arra, hogy ki van fosztva a ház. Szégyen nem szégyen én egyből arra gondoltam, hogy megjelent nálunk is, mivel nem voltunk otthon, (férjem elment dolgozni utána nem sokkal sötétedett is, én meg pár órával később értem haza) szomszéd alig, úgy gondolta kiszolgálja magát. Persze ujjlenyomat nincs, egyáltalán semmit sem találtak a rendőrök, úgy sem derül kis soha, de érdekelne, hogy ez paranoia? Vagy más is egyből rágondolna? Legszívesebben megfojtanám.
Szerintem nem ö volt.
Ez tipikus házkifosztás ami veletek történt. a rendörök megtudák mondani naponta hány ilyen eset van. Ugyan aza forgató könyv. Figyelik a házat tudják kb mikor nincsenek otthon, nyáron egy egy spájz, wc kisablak nyitva ahol egy vßekony ember vagy egy gyerek befér, kinyitja az egyik földszinti ajtót vagy ablakot és a rablók elvisznek ékszert, kézpénzt. mást nagyon nem, mert a többi nehezen értékesíthetö, macerás, max tényleg értékesebb kütyüket visznek, ha tudják hogy eltudják adni. de igazábol a kp amiért mennek, aztán kiborogatnak mindent, hogy újlenyomat és nyom ne maradjon. Van hogy egy faluban egy este alatt több házat is felnyomnak és már viszik is a lóvét az ország másikfelébe, nyom meg semmi. Lehet csak felénk van ilyen de évente kb 10 ilyen történetet hallok a környezö falukban.
Ha a rokonod lett volna akkor valószínü nem borogat fel semmi, inkább ö is a kp-re utazna, vagy pénztárcára. Szerintem felesleges a családban még jobban feszültséget okozni. pl mi van ha tényleg ö volt, de semmi bizonyíték? jól össze vesztek mindenki utál majd mindenkit és ennyi. és ha nem ö volt?
nekem is van a családomban egy ilyen ember, az unokatesóm férje. Tölem is mikor 16 voltam ellopott 1000Ft, de inkább kerüljük, és mi sem hagyjuk egyedül, így egy családi vitátol mentesek vagyunk.
De ha össze akarsz veszni a családdal akkor mond a szemébe nyugodtan.
Igaz hogy feltételezésként lehetséges, és megértem hogy ez jutott eszedbe egyböl, de jobban bele gondolva szerintem nem ö lehetett. Mit gondol a csal´ßad többi tagja?
Nem nyáron volt egyébként, hanem még télen. Azóta amúgy nem járt nálunk, máshol azt mondta, hogy "messze" lakunk. Hál' Istennek, úgy is elege van mindenkinek belőle. Meg jelenik, pénzt kér, aztán, ha valaki valami munkát ajánlana neki, annak jó ideig a környékére sem megy.
Semmi pénzünk nem volt otthon, egy-két épp nem viselt fülbevalónak, gyűrűnek, kamerának, meg a kisebb értékű audio cuccnak kélt lába. A sokkal nagyobb értékű meg szépen sértetlenül maradt ott, ahol szintén ki volt rángatva az összes fiók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!