17 évesen milyen törvényes módja van hogy elköltözhessek otthonról?
Nem tudok itthon élni, apám alkoholista folyton megver (nem kicsit, családvédelmi szolgálatnál és gyermekjóléti szolgálathoz is járok ). nem rég volt egy gyógyszermérgezésem is. Apám kijelentette hogy pokollá teszi ezt az egy évemet is. utáljuk egymást. Anyám reggeltől estig dolgozik és nem foglalkozik egyik gyerekével sem.
mit tudnék tenni hogy minél hamarabb elmehessek itthonról?
sajnos keresetem nincs így albérletbe sem tudok menni. Báttyámékkal évek óta nem beszélek. mama-papa meghaltak
Hát készült 1látlelet már. Rendőrségnél is voltunk anyukámmal kapott apukám egy pénzbírságot és ha mégegyszer nyoma lesz annak hogy bántott akkor beviszik a börtönbe. De mivel ezt apámnak mondták igy tudja hogy ha meg is ütne akkor ne legyen nyoma.
távoltartásit nem tudok kérni mert albérletbe élünk és apám a családfenttartó és csak akkor kérhetünk ha anyukámmal elköltöznénk. Anyukám fél apukámtól de venné a bártóságot hogy bíróság elé álljon és tanuskodjon apám ellen de ez mind csak akkor lehetséges hogyha már elköltöztünk. (családvédelmi szolgálatnál mondták)
Elég érdekes, hogy a gyermekjólétinél azt mondták neked, hogy 8 hónap mire elintézik a papírjaidat...
Akár már holnap beköltözhetnél egy otthonba, ez nem így megy, hogy nyolc hónap. Ebben dolgozom, számtalan esetben volt már hogy már aznap lett elhelyezése a gyermeknek.
Budapesti vagy? ha gondolod írj egy privátot, és ha tudok segítek.
Nem pesti vagyok hanem tatai
hát én is érdekesnek találom annyit mondtak hogy anyukámmal keressünk olcsó albérletet és a polgármesterhez adjunk be egy önkormányzati lakás kérvényt ezt megtettük most elbírálás alatt van
SZENT MÁRTON KÖZPONT
Gyermekek Átmeneti Otthona
12 férőhelyes, 4 ágyas szobákban fogadnak 3-18 éves korú gyerekeket. A bekerülés a szülő kérelme alapján történhet, gyermek esetében akkor, ha helyzete a családban valamilyen oknál fogva nem biztonságos, térítési díj megfizetése mellett 1 év időtartamra.
Elérhetőség:
Tel.: 34/512-560
Megkerestem ez az. Ide elméletileg fel kellene, hogy vegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!