Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék újra beszélő...

Hogyan tudnék újra beszélő viszonyba kerülni a fiammal?

Figyelt kérdés

3 éve volt egy nagyon szép barátnője, aki nekem is az esetem volt, megkívántam és kikezdtem vele annak ellenére, hogy a fiam barátnője.

Néhány héttel később lebuktunk mert a fiam hamarabb ért haza mint vártam.

A fiammal azóta nem beszéltem és folyamatosan költözik az országban, pedig én már nagyon bánom az egészet és szeretnék vele kibékülni, és a húgának is nagyon hiányzik.

2012. szept. 29. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem soha nem fogja megbocsájtani, az mindegy, hogy jó csaj volt-e a lényeg, hogy jól hátba szúrtad. Ha lesz majd egy lánya, akkor annál is bepróbálkozol? mert ezek után én el tudnám hinni. mért kellett ezt csinálnod? annyi szép lány van még Magyarországon... és ne haragudj, tudom, nem ilyen választ vártál, csinálj amúgy közös programot vele... akkor talán enyhül...
2012. szept. 29. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy oszinte level... amiben szepen leirod, hogy mennyire sajnalod, hogy ekkora fereg voltal!! Es megerted, hogy , ha haragszik es jelenleg nem akar szoba allni veled de, ha egy mod van ra probaljon megbocsajtani idovel es te megigered mindent megteszel azert, hogy vissza nyerd a bizalmat stb stb.

Ha van egy kis eszed minden kovet megmozgatsz, hogy vissza nyerd a fiad bizalmat. Mindezt ugy, hogy nem nyaggatod naponta, hanem probalsz neki egy kis idot hagyni, hogy megemeszthesse a dolgot.

Ha mindent megteszel es akkor sem akar szoba allni veled akkor semmit sem tehetsz.... Belathatod, hogy eleted egyik legnagyobb hibajat kovetted el.

Ha ezt velem tenned azt is letagadnam, hogy a rokonom vagy.

2012. szept. 30. 05:47
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
Féreg vagy, nem tudsz parancsolni a farkadnak! Soha nem beszélnék veled, a lányt meg szétütném, azért mert ha nem hagyja, nem tudod megdugni!
2012. szept. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!