Hogyan tudnék újra beszélő viszonyba kerülni a fiammal?
3 éve volt egy nagyon szép barátnője, aki nekem is az esetem volt, megkívántam és kikezdtem vele annak ellenére, hogy a fiam barátnője.
Néhány héttel később lebuktunk mert a fiam hamarabb ért haza mint vártam.
A fiammal azóta nem beszéltem és folyamatosan költözik az országban, pedig én már nagyon bánom az egészet és szeretnék vele kibékülni, és a húgának is nagyon hiányzik.
Egy oszinte level... amiben szepen leirod, hogy mennyire sajnalod, hogy ekkora fereg voltal!! Es megerted, hogy , ha haragszik es jelenleg nem akar szoba allni veled de, ha egy mod van ra probaljon megbocsajtani idovel es te megigered mindent megteszel azert, hogy vissza nyerd a bizalmat stb stb.
Ha van egy kis eszed minden kovet megmozgatsz, hogy vissza nyerd a fiad bizalmat. Mindezt ugy, hogy nem nyaggatod naponta, hanem probalsz neki egy kis idot hagyni, hogy megemeszthesse a dolgot.
Ha mindent megteszel es akkor sem akar szoba allni veled akkor semmit sem tehetsz.... Belathatod, hogy eleted egyik legnagyobb hibajat kovetted el.
Ha ezt velem tenned azt is letagadnam, hogy a rokonom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!