Másnak is ilyen lusta az anyja?
Hazajött fél 3kor, mégse főzött semmit, össze se mosogatott, pedig pihent is, ennek ellenére számítógép az ment egész délután, aztán 7kor meg elkezdett aludni...
Ha fel emelem a hangom, még neki áll feljebb, sokszor nehéz a kezem visszafogni
Nem igaz hogy valami kis sz*rt nem tud főzni, mindig a rohadt száraz kaját eszem, azért vagyok ruhával együtt 54kg, a 176cm-hez, és ezt is Ő vágja a fejemhez hogy miért nem eszek azért vayok sovány
20/F
Ne is fogd vissza a kezed! Vár a fakanál!
A hangodat meg akkor emeld fel, ha anyád nekiállna mosogatni, akkor ugass, hogy hozzá ne nyúljon, majd te megcsinálod!
Miért csak krumplis tésztát eszel?? Mást nem tudsz megcsinálni?? pedig nagyon sok étel van ami egyszerű, és finom.
Én is sokat főzök mert bár tanulok, de anyám sokat dolgozik.
19/F
20 évesen miért várod el? Megkérheted őt szépen, hogy csináljon valamit enni, de te nem utasítgathatod és mi az hogy levernéd legszivesebben ha vitáztok? Ha annyira enni akarsz, akkor főzhetsz is magadra. Tudod mit? Talán anyád azért sem főz már rád, mert így állsz hozzá. Nem e? Én legalábbis azért sem főznék rád. Új időket élünk, a férfiak miért is nem főzhetnek?
Az én anyám lenne már egyszer ilyen lusta, de jó lenne... Ő meg már túl hiperaktív.
Kb mikkor 20 éves voltam akkor az öcsém 9 éves volt.Anyu dolgozott és igy mindig nekem kellet az öcsémnek vacsorát késziteni.Képzel 9 évesen megtanult rántottát sütni meg ilyen egyszerü dolgokat.Mikkor anyi idös volt mint te már az anyukámal versenyzett ki tud finomabb huslevest fözni.
Ma már 3 gyerekes apuka és mai napig megföz a családnak alkalom adtán.Képezd magad enyi idösen már ne az anyukádra várjál.
Megint te vagy??
Emeld fel a kis csontos segged és főzz magadnak te szerencsétlen!
Szégyelhetnéd magad.
Végre egy elkényelmesedett gyereknek (aki ennyire élhetetelen) nem adnak igazat...:))
Igen 20 évesen nem kell kiszolgálni a szemtelen kölyköt..
Töködet ne vakarja megy anyád? vagy "arra" van eszed ?
Mi vagy Te ? Herceg, ki kell szolgálni?
Dolgozott már Anyád rád eleget..meddig várod el??
Menj és főzz, mosogass...Te is a gép előtt ülsz, ne rinyálj, kérj tőlünk receptet, azt szivesen adunk..
Bevezetném az ilyen suttyóknak a katonaságot..
Ja, az mégse jó, a mi adónkból "nevelnék"..:((
Hisztis pasi vagy...igy barátnőt se találsz..ha mégis, az olyan is lesz, amilyen Te vagy...
Szemtelen naplopó..
Nagyon leugattátok a kérdezőt, ami egyébként jogos is, főként az után a mondat után, hogy nehéz a kezét visszafogni, ez undorító, de szerintem senki sem gondolt bele, hogy ez talán rendszeres.
Szóval lehet, hogy a kérdező szintúgy dolgozik és mindent neki kell csinálnia otthon.
Szóval én is mérges lennék, ha nekem kellene főzni mosni takarítani, holott van, aki korábban végez a munkával és több a szabadideje, mint nekem.
Én szívesen segítek itthon és szívesen pihenek is, nálunk ebből nincs gond, de olyan sosincs, hogy ott áll a munka hetekig és senki sem csinálja meg.
Te dolgozol,vagy tanulsz?
Anyád lehet a munka miatt fárad el,az én anyám gyárban dolgozik,és mire hazajön,hulla fáradtan én kitakarítok,megfőzök 18 évesen.
Annyira életképtelen lehetsz.
Szerintem meg te vagy lusta,mert vannak nagyon könnyen elkészíthető kaják,amikhez nem kell szakácsnak lenni.
Ahelyett hogy siránkozol,megtanulhatnál főzni.
Veszel egy bab konzervet,kukoricát,darált húst,fix port,kemény 15 perc,és kész a Chilis bab!
Úristen!
Most olvasom megint amit írsz!
"sokszor nehéz a kezem visszafogni"
Te valami elkényeztetett,tapló barom lehetsz,aki még egy zacskó rizst se tudna kifőzni.
Vagy olyan is van hogy segítek,és anyuval ketten csináljuk meg a kaját.
Mondjuk összevágom a hozzá valókat,megpucolom a krumplit,
így kevesebb ideig tart.
De gondolom rád ez sem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!