Jogos ha ezek után azt mondom takaritson otthon?
Az van hogy a sógornőm ha eljön akkor pakol.Volt hogy fél óráig sikálta a tűzhelyet,van hajtogatta a ruháinkat.
Ő sokkal idősebb mint én,rég külön élt mikor összejöttem a párommal,majd mikor a párom hozzám költözött ő hazament a szüleihez.Mostmár feleség egy elég távoli helyen.
Ha tudtam hogy jön 2napig sikáltam takaritottam hogy minden csillogjon villogjon,hogy ne szégyenitsen meg azzal hogy utánam takarit.
Ma jönnek,tegnap takaritok mint az örült erre jön a párom és megkérdi mi a jó francot csinálok(fogkefével pucoltam a tűzhelyet)mondtam neki hogy ugye jön a tesód,és megint elkezd takaritani.Nevetve mondta hogy legalább itt kiéli magát.Mire rákérdeztem hogy ezt mégis hogy érti elmesélte hogy a sógornőm soha nem vezetett háztartást.
30évesen az anyja főzött neki oda ment kajálni,mosott és vasalt rájuk,a tiszta összehajtogatott ruhákat vitte haza a sógornőm,amihez hozzátette hogy nem egy tisztaságmániákus.Párom szerint most is anyós vezeti a háztartást mivel velük él.
Ledöbbentem mert én ebből semmit nem tudtam,évekig éreztem megalázva magam azért hogy itt rendezkedik.
Ma jönnek és elhatároztam hogy ha elkezd itt nekem pakolni megmondom neki hogy rendezkedjen otthon.Szerinted jogos hogy emiatt most kicsit berágtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!