Új kapcsolat özvegyen, mikor?
Nem vagyok özvegy, így azt nem tudom, másoknál hogy alakul, csak a véleményem tudom leírni:
Akkor vágj bele egy kapcsolatba, ha készen vagy rá, és vágysz is egy új férfira. Butaság lenne időtartamot mondani, hiszen mindenki másképp éli meg,mindenkinél más, hogy mikor tud továbblépni.
Ha nem érzel késztetést, akkor hagyjad. Temetkezz a munkába, hobbiba, barátokba, majd ha összefutsz egy olyannal, aki megtetszik, ez úgyis változik. Szerintem nem beteges. Meghalt a férjed. Ilyenkor nincs olyan, hogy "sok idő" továbblépni.
Őszinte részvétem!
Szerintem Neked kell érezned, mikor állsz készen akár az ismerkedésre, vagy az új kapcsolatra. Nem kell törődnöd másokkal; eleve úgy ne okoskodjanak, ha nem élték át ugyanezt, de ha mégis: mindenki másképp tudja feldolgozni a gyászt. Nincs behatárolható idő. Ismertem olyan korodbeli özvegyen maradt nőt, aki már fél év után új kapcsolatba lépett - őt pedig emiatt bírálták. Ismerek olyat is, aki 10 éve özvegyült meg, mégis nem tud továbblépni, nem is akar soha. Ez szerintem nem beteges. Mindenki maga érzi, hogy jó neki. Nem lenne értelme magadra erőltetni az ismerkedést, ha még úgy érzed, nem állsz rá készen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!