Edi0617 kérdése:
A párommal valamiért nem nagyon szoktunk csókolózni. Mikor rákérdeztem, hogy miért nem akar ő azt mnodta mert igy szoktuk meg, ne kérdezzzem már ezt megint tőle mikor nagyon jól megvagyunk. Ded én akkor se tudom mi lehet az igazság?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 16:39
11/12 anonim válasza:
Csak nem akar megbántani azzal, hogy a tudtodra adja, hogy büdös a szád.
12/12 anonim válasza:
Szerintem azért zavar téged, mert te változtál kicsit és jobban kívánod. Ő meg maradt a régiben.
Ő így szokta meg, és maradt is meg neki.
Egyébként, ha rádjön menj oda, és csináld, ne várd, hogy ő kezdeményezzen, mert ha neki így jó, akkor jó, és eszébe sem jut erőlködni. Viszont attól hogy te kezdeményezed, még lehet jó mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!