Szerintetek melyik név a szebb?
Nem biztos az, hogy cikiznék... nekem valamennyire tetszik a Napsugár, de a gyerekemnek nem adnám. A Jázmin meg azért nem tetszik mert van egy ilyen halál idegesítő kislány ismerősöm.
Nekem személy szerint tetszik az Emília, Melissza, kicsit a Réka.
Mire a kislanyod felno a Napsugar nev pont olyan lesz mint regen az Erzsebet vagy a Maria. Sztem nem cikiznek miatta mert teljesen termeszetes lesz majd.
De a 2 kozul nekem is inkabb a Jazmin tetszik. Ezt talan meg adnam is a lanyomnak, ha nem lenne tucat nev.
Szemely szerint a Doroti a kedvencem, bar altalaban az embereknek ez sem tetszik.
Szep nevek: Szofia, Leila, Csenge, Hanna, Blanka, Titanilla, Leticia. Szerintem
akkor is rengeteg Jázmin van, ha lepontoztok :)))
nem mondtam, hogy csúnya név, csak miért adja a kérdező, ha az oviban lesz még két másik Jázmin is? divatnevet elvből nem adnék a gyerekemnek
ma 15:16
Akkor a Napsugár is kilőve, ugyanis terjed, mint az influenza...
Nekem a Réka tetszik (bár Schobertnétől hányingert kapok, de szép név), Viktória, Violetta, Lili...
(A lányom Noémi, de direkt nem írtam, annyira rengeteg nincs belőle a mostani korosztálynál, és nem is baj:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!