Szerintetek melyik név szebb?
Szép mind, nem gáz egyik sem, bár mondjuk nálam sem top10, de ez nem is baj, mert nemhogy már mindenkinél egyezzen a top10... :)
Csillára voksolok, mert:
A Csenge újabban túl gyakori, felkapott, amolyan divatnév, és hamarosan tucatnév lehet belőle a most születendő korosztályban. És ez még így nem érződik, de ha felnőnek, akkor csomó ilyen nevű társaik lesznek.
Az Anett nekem nagyon tetszene, csak egyrészt a médiában is vannak/voltak elég negatív személyiségű híres Anettek, másrészt a saját ismerősi körömben is van néhány, és közülük kettő olyan flegma, a harmadik meg közömbös, de nem pozitív. Hiába, a fejünkben csak összekapcsolódik azonos nevű emberekkel... Ezért nem választanám én, pedig klassz név!!!
A Csilla nem negatív élmény számomra.
Hát nem mondanám ritka névnek, de szerintem a mostani kisgyerek közt nem túl gyakori. 30-40 éve születettek között gyakori inkább. Szerintem szép és egyszerű név.
De legjobb, ha te döntesz! Magam részéről egyikről sem beszélnélek le, mert mint kezdtem, egyik sem gáz, egyiknek sincs idióta becézése!
Az Anett és a Csilla tetszik jobban, de a Csenge ellen sem lenne kifogásom.
Ja, igen, fontos, hogy mi lenne a családnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!