Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon karakán nőhöz milyen...

Nagyon karakán nőhöz milyen férfi illene?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
8-as, te nem vagy karakán, mert akkor nem akarnád, hogy irányítsanak...
2012. szept. 28. 01:22
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
A karakán nem feltétlen zsarnokoskodó meg irányító típust jelent, pl. az én olvasatomban olyan nő, aki mindig kiáll az igazáért, és nem hagyja elnyomni magát, talpraesett, és nem adja fel egykönnyen a vitákat... (1. voltam)
2012. okt. 1. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
22%
Papucs.:)))))))))))
2012. okt. 7. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért "zsarnokoskodik" és "nem hagyja irányítani magát" között is észre kéne venni a különbséget, tizenkettes. Engem személy szerint felidegesít, mikor valaki jobban akarja tudni, mi a jó nekem, mint én magam. Utálom a kéretlen segítséget és azt is, ha rám parancsolnak vagy alattomosan próbálják alárendelni az akaratuknak az enyémet. És legalább ennyire mászok falra azon emberek sokaságától, kiknek nehezére esik egy árva önálló gondolat kisajtolása a szürkeállományból. Egy pasinak olyan legyen a személyisége, amilyen, ne a behatásom függvényében változzon (egy nőnek szintén, csak ők nem tartoznak az értelmezési tartományomba párkapcsolati téren). Azt sem bánom, sőt, kimondottan élvezem, ha a viszony egy része a rivalizációra épül. Amíg egyenrangú partnereknek érzem magunkat, bármire vevő vagyok. A lényeg az egyensúly, hogy a mérleg nyelve semerre ne billenjen.
2013. jan. 14. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!