Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tudnatok, hogy neki ez, ,...

Ha tudnatok, hogy neki ez, , tetszene, , megprobalnatok?

Figyelt kérdés

Sajnos egy nagyon jo baratom hosszu betegseg utan meghalt. En voltam vele mig beteg volt, a csaladjanak szinte az utolso napokban mondta el. Sokszor kertem en is es az orvosa is, de o mindig csak azt mondta hogy ugyis rendbe jon, akkor meg minek idegesitse oket. Es en is mindig azt mondtam neki, hogy meggyogyul, meg akkor is amikor az orvos nekem elmondta, hogy sajnos annyira elterjed hogy nem lehet mar rajta segiteni de en meg akkor sem mondtam el neki.

A kerdesem az lenne, hogy lattunk egyutt filmet, a cimere nem emlekszem csak egy jelenetre, temetes volt es a ravatalozoban zene szolt es az elhunyrol fotok jelentek meg egy vetitovasznon. Tetszett neki es akkor azt mondta ha meghal, o is ilyet szeretne, de csak olyan kepeket amin boldog, mosolyog.

Az anyukaja veszekedet velem a korhazba, hogy en miert nem mondtam el korabban? mostanra megbeszeltuk elnezest kert es en is tole.

nem tudom hogy reagalna erre, megkockaztasam?

2012. szept. 26. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, szép lenne tőled. Őszinte részvétem!
2012. szept. 26. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Kötelességed megcsinálni úgy, ahogy kérte.

Ez nem "kockáztatás" kérdése.

Részvétem.

Viszont szerintem hiba volt nem szólni a családjának, gondolj bele, ha neked nem szólna a saját gyereked, mit szólnál? Persze azért az sokat elárul, hogy nem vettek észre semmit, biztos marhára törődhettek a barátnőddel (és ez akkor is igaz, ha más városban élnek).

2012. szept. 26. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Koszonom

Csak az anyatol felek, hogy fog reagalni.

Sajnos sem a film cimere sem arra a zenere nem emlekszem

de en erre a zenere gondoltam

http://www.youtube.com/watch?v=pq6lsZoWcFE&feature=related

mit gondoltok?

Koszonom a valaszokat

2012. szept. 26. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is örülnék ilyennek, persze nem tudom, mi van a halál után, na...

Egy karácsonyi filmben volt, az egyik szereplő feleségét temették, ott mentek a képek, nem tudom, mi volt a címe :S Pár éves film csak, nem régi.

Szerintem legyen meg a végső akarata.

2012. szept. 26. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Minálunk az a szokás, hogy a halott utolsó kívánságát meg kell tartani, tehát megtennék minden tőlem telhetőt, hogy ez így is legyen.
2012. szept. 26. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Az Igazából szerelem c. filmben van egy ilyen jelenet, lehet ti is ezt láttátok.

Én mindenképpen beszélnék erről az édesanyjának, mert végülis az ő "kérése" volt ez, és illik teljesíteni.

2012. szept. 26. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el az anyukájának, hogy mit szeretett volna a gyermeke. Mondd el, hogy nem veszekedni szeretnél, hanem csak elmondani, hogy mit szeretett volna a barátod.
2012. szept. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!