Ebben a helyzetben mit csináljak?
A szüleim elfognak menni nyaralni holnapután, és megkérdezte az anyum hogy mennék, vagy mennék inkább a mamámhoz és odavinnénk a kutyát is(abban az esetbe hogyha mennék akkor is...), de én rohadtul nem bízok meg bennük, mivel volt már hogy nyítvahagyták az ajtót és a kutyám kiszökött... és az is hogy 1 hétig ott kéne lennem, pedig nagyon nagyon szoktam ott unatkozni, és most amikor hazajöttek az anyámék, odajött hozzám az anyám és azt mondja: akkor jó, mész a mamához? (höh, döntésem se lehetett, mivel nekem soha nincs döntésem) mondtam inkább otthon szeretnék maradni, hisz már tudok magamra vigyázni. Azt mondta nem-nem ezt nem lehet... kérdeztem miért? mondta mert... mondom jólvan... de én tényleg itthon akarok maradni =( nem igaz már hogy soha nincs döntésem semmibe. És még azt is kérdeztem mi van hogyha valaki idejön hozzám... felsorolta az emberkéket és az egyikre azt "sorolta" hogy ő meg miért jönne? ...
segítsetek légyszi =( a válaszokat előre is köszönöm
Miért nem mész el te is nyaralni a szüleiddel?Rend szerint családostul szoktak elmenni az emberek és te is a családhoz tartozol.Vagy mi lesz az?Második nászút?Minek kuksolnál otthon?Azt,hogy anyud nem engedi,hogy egyedül légy otthon megértem!Sok veszéllyel jár.A "csúnya bácsik" gyorsan rájönnek,hogy csak te vagy otthon és éjszaka gondolkodás nélkül bemennek.Félt az anyukád!
Am mennyi idős vagy?Miért uncsizol a mamádnál?Ha már olyan nagy fiú vagy akkor tudsz nekik segíteni a ház körűl.Az idősek már nehezebben bírják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!