Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mégis ki hazudik? Az ex...

Most mégis ki hazudik? Az ex vagy a párom? Elég bonyolult.

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ez az előzmény. Szombaton történt, hogy párom belépve maradt facen, mikor leültem gépezni. Látom, kapott új üzit, mondta, megnézhetem. Az ex volt. Azt írta, hogy ő komolyan gondolta, de a párom úgy látszik nem. A párom válasza az volt, hogy nálunk van, mire az ex meglepődött, hogy mi együtt vagyunk, és ezért keresi hiába? Páromat választás elé állítottam, vagy felhívja a nőt, vagy mehet azonnal, amerre lát. Nagy huzavona árán belement, a húgom volt ott vele a telefonbeszélgetés alatt, én nem lehettem ott. Mert négyszemközt akart vele beszélni. A húgom azt mondta, hogy nem tűnt gyanúsnak, semmi, amit a párom mondott, viszont csak tagadott végig. Azóta az ex elküldött minket a francba, illetve engem szapul. A párom nem véd meg egyáltalán vele szemben, kifejezetten megtiltotta, hogy írjak a nőnek. A válasza minden kérdésemre ezzel kapcsolatban: Nem tudom. Nem értem.

Az ex állítása: Újra akarták kezdeni a párommal, mivel nem volt együtt velem. Ezért írt neki gyakran ilyen üzeneteket.

A párom állítása: Ő nem tudja, mit érthetett félre a nő. Fogalma sincs, miért kezdte el az írogatást. Illetve az se világos neki, mire írta azt a nő, hogy ő komolyan gondolja, de a párom nem.

Ti kinek hinnétek? Valaki hazudik, csak még nem tudom, ki. Szombat óta teljesen ki vagyok bukva, csak árnyékom vagyok önmagamnak...

2012. szept. 24. 21:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs... Talán fél, hogy a gyerektől eltiltja az ex. Pedig nem azt mondtam, hogy küldje el a p*csába, hanem azt, hogy normális, nyomatékosan hívja fel a figyelmét a nőnek, hogy fejezze be az írogatást és a nyomulást.
2012. szept. 24. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Nézd!Az is lehetséges hogy a gyerekek miatt nem mer úgy fellépni mert attól fél hogy bemocskolja majd a gyerekei elött esetleg..mert ilyet is láttam már és ezért megpróbál jóban lenni vele.De ez a verzió ami nem vszinú az elmondottak alapján mivel mondtad az egyik hozzászólásban hogy volt hogy nem is a gyerek miatt találkoztak...

A volt feleséget viszont az nem jogosítja fel hogy minden sz@rért flhívja őt és üzengessen neki és zaklassa őt,mert ez már az kb ahogy itt leírtad a dolgokat.A volt feleségnek a gyereken kívűl semmi köze nincs hozzá és a gyereken kívűl nincs miről beszélni,nincs lelkizés,kávézás meg hasonló és ha lehet minden témát kerülni.Én azért nem akarok tanácsot adni vagy bármi mert nem ismerlek titeket és nem tudom hogyan éltek és hogyan viszonyúl az exhez..én csak az alaján mondtam el a véleményem amiket leírtál és amit magam körül láttam.De nekem az írás alapján az jön legy hogy bizonytalan a párod..de hogy valójában mivan nem tudhatom.De te is mondtad hogy szerinted is,akkor lehet hogy van benne valami.

2012. szept. 24. 23:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem legyél türlemes mert a nő csak játszadozik most szerintem és próbálja visszahódítani vagy csak bosszuskodik és próbál keresztbe tenni..te legyél türelmes mert szerintem abba fogja hagyni de azért azt se hagyd hogy megvezessenek.
2012. szept. 24. 23:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Próbálok türelmes lenni, de egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudok valamit. Talán csak egy pici infónak kéne kiderülnie ahhoz, hogy nekem is világos legyen az igazság. Mert a párom érvelése ezzel a folyamatos nemtudomozással azért kissé sántít szerintem.
2012. szept. 25. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem ennek lőttek.
2012. szept. 25. 07:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Az egész történet több mint fura,az ,hogy nemtudom,csak duma.Tudja csak nem akarja tudni.
2012. szept. 25. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:
En a helyedben megis beszelnek az exszel, legjobb lenne talan harmasban. Ontsetek tiszta vizet a poharba.
2012. szept. 25. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!