Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudunk elköltö...

Mit tegyek? Nem tudunk elköltözni!

Figyelt kérdés
sajnos felvettünk szocpolt a házunkra és még 5 évig itt kell laknunk, viszont a házunk szo szerint egy puri, elköltözhetnénk de nem tudunk,mert mindent apukám számlájárol vonna kigy nincs pénzünk hogy máshol megéljünk, az épitkezés sem megy,egyszerüen nincs kiút!! el akarunk költözni,lenne is hova de akkor nincs pénzünk hogy megéljünk, mit tegyünk hogy megszabaduljunk a háztol? a szüleim egész nap veszekednek és nagyon rossz :(
2009. aug. 2. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ezt kétszer elolvastam, de nem értem. Kicsit érthetőbben nem tudnád leírni?
2009. aug. 2. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Én se értem

Most az a Ti házatok?

Meg lenne hova költözni,de nem

most mivan?

Nemtudnád tényleg máshogy elmondnai.

2009. aug. 2. 17:43
 3/9 A kérdező kommentje:
szóval van egy ház amit megvettünk és a régiböl elköltöztünk és az egyik rokonunké most, a házra amit megvettünk kölcsönt vettünk fel és addig nem adhatju kel ig nem jár le a szocpol ugyanis épitkezni szerettünk volna de nem tudunk :S és most visszamehetnénk a régi házba de ha visszamegynük nem tudunk megélni mert apukám keres a csládban többet és neki nincs is fizetése a kölcsönök miatt:S
2009. aug. 2. 17:56
 4/9 A kérdező kommentje:
nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni :S ezért írtam!
2009. aug. 2. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha visszamentek a régi házba miért nem tudtok megélni? Az újban meg tudtok, de a régiben nem?

Még mindig bonyesz. (Első vagyok)

2009. aug. 2. 18:00
 6/9 A kérdező kommentje:
mert az ujba is fizetni kéne csak nem ennyit! és egyébként is akkor fleslegesen menneel a pénz ha ugysem ott élünk :S és nemtudnánk két házat fizetni de még ezt az egyet sem
2009. aug. 2. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
de miért költőznétek el? miért nem teszitek rendbe a szocpolos házat? hogy nem legyen putri. pénz nélkül, ill. kevésből is szépen ki lehet pofozni egy házat.
2009. aug. 2. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
anyu8kám és apujám nem tudnak eggyütt élni , és amugy is teljesen uj butorokat kéne venni kivülröl megcsinálni , kifesteni + hatalmas kert, és hárman vagyunk tesok 1 szobára:S de a legnagyobb baj hogy anyum és apum egyszerüen nem tudnak eggyütt élni..
2009. aug. 2. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Bár még mindíg nem értem mit írsz, de kérdéseim vannak:

1. Te a gyerek vagy?

2. Amikor megvettétek a házat akkor nem volt putri?

3. Ha visszaköltöztök a régibe és ezt kiadjátok akkor az miért nem jó?

4. Ha a szüleid (ha a szüleid) nem tudnak együtt élni, akkor miért nem válnak el?

2009. aug. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!