Miért nem tudunk párommal le üllni beszélgetni? Ha megfenyegetem hogy elmegyek a gyerekkel ö csak a vállát rángatja meg azt mondja hogy nem fél töle ha elhagynánk? Egyszerüen nem tudom hogy mit csináljak pedig 3 év után is szerettem!
Sehogy sem beszélgetnek. Te max pótmama vagy bejárónő vagy. Egyszer biztos megunod. A kérdés az, hogy mikor. Addig meg csak öregszel és öregszel és öregszel, és öregszel. Majd egyszer csak feleszmélsz, hogy egy vénasszony lettél és nem is éltél igazán. Életed arról szólt, hogy kiszolgálj másokat.
Nos ne kövesd el a néném hibáját. Ő 50 évesen vált el a férjétől, mert egyedül élt egy házasságban. Közben meg kereshetett volna magának új társat és élhetett volna boldogan is. Most már veszett fejsze nyele.
Ja, hogy már volt, hogy megtetted.
Egy óra után visszamenni hülyeség. Kevés idő arra, hogy tényleg elgondolkozzon. Min. egy hétvégére egyedül hagynám. Az egy órás intervallum még az a kategória, amikor azt érzi, nem is volt komoly. Hiszen megerőltetés nélkül sikerült visszasírnia magát.
Mondjuk ezt is túlzásba lehet vinni, az egyik rokonom elköltözött 1 hónapra a családjától, a férje és a gyerekei (jó, nem voltak már kicsik, 16 és 18 évesek voltak) az utolsó két hétben már minden nap vittek neki frissen főtt ételt, a férje ajándékokat, volt, hogy szerenádot is csaptak neki... :D Meg levelet írtak, hogy miért is fontos nekik az anyjuk, mit nem értékeltek, min fognak változtatni, ugyanígy a férj is írt ilyen levelet. Komolyan, az már nem volt normális.
Szóval azért ne lendülj át a ló túlsó oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!