Szülők, titeket zavarna, ha 16 éves fiatok meg akarná a haját növeszteni 10-15 centisre? A családban minden férfi tagnak rövid, tüsi haja van, ezért nem is értem, miért ez az elképzelés.
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 17:08
11/23 anonim válasza:
Nem zavarna, hagynám.
Anyukám ebben példát mutatott, nem szólt semmit az öcsémnek, ha növeszti, hát növessze.
Az öcskös egész egyszerűen beleunt, még a 10 cm-t se érte el, nem hogy a tizenötöt.
Kamasz, akinek mindig új irányzatok, stílusok tetszenek, netán egy új haver vagy egy csinos kislány véleménye miatt akarja növeszteni.
Majd elmúlik...
12/23 anonim válasza:
Nekem meg copfom van, aztán mégis normális ember vagyok :)
13/23 anonim válasza:
Miért lenne homi? Te IQ bajnok -.-
14/23 anonim válasza:
13: Ezt én sem értettem, főleg hogy a környezetemben lévő összes homoszexuális férfinak rövid tüsi a haja, és van egy kopaszra borotvált. A hosszú hajúak közül meg mind hetero párkapcsolatban él...
15/23 anonim válasza:
13/as vagyok: mielőtt beszólsz Nő vagyok és imádom, ha egy pasinak az átlagnál hosszabb a haja
16/23 anonim válasza:
Miért, nálatok tradíció a tüsi haj?A 15 cm nem olyan hosszú, az a minimum szerintem.Jobban néz ki egy férfi, ha van haja.
18/23 anonim válasza:
Mitől zavarna már! Gondolkodj!
Nem tudom milyen szülő az olyan, aki még ezt is meg akarja szabni a gyerekének! Nem lennék a gyereked!
19/23 anonim válasza:
Hagynám, persze.
Esetleg ha rosszul áll neki, megmondanám, hogy fiam elég hülyén nézel ki így, jobb volt röviden.
Egyébként nem zavarna.
20/23 anonim válasza:
Ő döntése. Ne kelljen már majmolnia a többi családtagját.... ennyit az egyéni ízlésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!