Segítség! Nem akarok csalódást okozni anyunak, de nem megy a tanulás! Mi lesz így velem?
Tudom, hogy anyának nagyon fontos, hogy jól tanuljak, de már azzal is problémám akad, hogy egyáltalán nekikezdjek a tanulásnak. Még csak 3 hét telt el a suliból, de az elmúlt 2 hétben szinte nem is tanultam. És begyűjtöttem 3 egyest... :'( Nem tudom, mi van velem, régen olyan szorgalmas voltam, most pedig úgy érzem, elsodort az ár, minden tárgyból lemaradtam, órákon nem tudok figyelni, amikor hazaérek, olyan fáradt vagyok, hogy első dolgom, hogy lefekszem aludni...
Tudom, hogy nagyon rossz ez így, és nagyon szeretnék újra jó tanuló lenni, de valamiért nem megy? Mit tegyek?? Anyu nagyon haragudni fog rám!! :'(
16/L
Az állandó fáradtság nagyon ismerős, pont ugyanebben az életkorban volt ugyanez velem. Nincs az osztályban valaki, aki nagyon idegesít, aki miatt nem bírsz odafigyelni, akire nagyon ideges vagy? Nekem olyan osztályom volt, hogy naponta sikerült felhúznom magam azon, amit az osztály egy része csinált. Szétverte 1-2 gyerek az órát, a szüneteket, mindent. Minden reggel majdnem sírtam a fáradságtól, amikor fel kellett kelni, akkor is, ha 10 órát aludtam. Végül átmentem a párhuzamos osztályba, és ez volt életem egyik legjobb döntése. Utána már csak akkor voltam fáradt, ha nem feküdtem le időben. Tanulni is sokkal egyszerűbb volt.
Szóval gondold át, hogy a családodban, osztályodban nincsen-e valamilyen hasonló helyzet, mert ez nagyon le tudja szívni az embert. Plusz jó ötlet elmenni kivizsgálásra, vérvételre, hátha ott van valami probléma.
Kitartást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!