Az apám testvérétől vagyok terhes. Ez jelenthet gondot a baba egészségében?
hiába pontozgat itt valaki lefele, attól még annak a szerencsétlen gyereknek igenis lehet baja!!
nem kívánom a kérdezőnek, és nem 100% hogy beteg lesz, de igenis meg van rá az esély!
2. voltam
hát engem meg nem érdekel, hogy kitől terhes, a kérdésre kell válaszolni.
ő tudja miért feküdt le vele, közöm semmi hozzá.
és kimondta hogy lefeküdt vele. létezik erőszak is...
Hú, hát sajnos megvan rá az esély, hogy baja legyen. ebben az esetben teljes genetikai kivizsgálást fognak alkalmazni, ha jól tudom. ezáltal nem úszod meg az amniocentézist sem.
Remélem minden ok lesz.
"Ez még bőven vérfertőzés."
ezt ő is tudja, ezért kérdezte meg a gyerek állapotáról...
Bocsánatot kérek mindenkitől. Ez "kamukérdés" igazából a reakciókra voltam kiváncsi, de már megbántam hogy ilyen csúnya dolgot kérdeztem, úgy, hogy nem is igaz. Látom hogy némelyikteket felkavart a kérdésem, ezért most elnézést kérek mindenkitől, széggyelem magam.
Ez volt az első kamukérdésem és nem lesz soha többé. Hülyeség volt feltenni. Nem tudom milyen ködfátyol lepte el az agyam. Sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!