Férjemtől kapott aranyláncot eladnám a tudta nélkül, ti mit szólnátok hozzá?
Igazából abszolút nem tartjuk családi örökségnek, de köszönöm a hozzászólásokat, tiszteletben tartom a mások elveit.
Talán én vagyok ennyire könnyelmű. Én valahogy nem kötődök a tárgyi dolgokhoz, ez férjemre is igaz. Az emlékeimet mind a szívemben őrzöm, nem holmi "kacatokban" Ezért is nincs a házunkban sok csecsebecse.
Egyébként, nem úgy adta nekem, hogy: Figyelj itt a családi örökségem egy része, nagyon óvd és őrizd, majd a lányunknak tovább adjuk, stb.
Hanem, ott van, hordjad, tudod én utálom az ékszereket, nekem nem kell. Felőle ott "rohadna" a fiók mélyén.
Szóval számon se tartja.
Kérdésemmel csak a mások hozzáállására voltam kíváncsi.
Szerintem ezt tőle kérdezd meg!
Ha rábólint akkor olyan láncot veszel belőle, ami neked tetszik.
Mondjuk én biztos nem csinálnék ilyet, de hozzáteszem, hogy én nagyon szeretem az olyan dolgokat,ami mondjuk a nagymamámé volt. Ennek számomra sokkal nagyobb értéke van, mint egy újabb/modernebb ékszernek.
Ha neki sem jelent semmit kérdezz rá,és ha belemegy akkor simán eladhatod.Tudta nélkül ne tedd.
Nekünk is van egy csomó aranyunk,semmit nem használunk.Egy két dolog kivételével be lesz olvasztva és a lányunk kap majd valami szépet.Igy a dolog nem vész el csak átalakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!