Jól gondolom, hogy ez csicskáztatás?
Kicsit kiakadtam párom apjára. Tegnap hívta a párom, hogy nem tudná-e elvinni a kutyát oltásra. Nos, tudni kell, az én szüleimnél lakunk, hozzájuk átszállással lehet eljutni, nem rövid út. Azért vigye párom a kutyát, mert ő 9-re orvoshoz megy. Na mármost, nálunk már legalább reggel 7-től szokott lenni az oltás, így kétlem, hogy ne férjen bele az idejébe (orvoshoz ráér fél órával előbb elindulni), plusz a párom anyja is elvihetné akkor már, nekik az két lépés tőlük. (friss nyugdíjasok) Meg létezik pótoltás is. Ehelyett majd párom kelljen 5-kor, hogy odaérjen hozzájuk. És ez nem az első eset. Máskor meg kitalálta, a füvet ő nem bírja lenyírni, de levezetni az utat páromhoz, meg vissza, hogy elhozza és nyírja le helyette, az teljesen oké. Vagy bent jártak a városban heti többször, de mi vegyünk kutyakaját.
Másrészt azon mérgesedtem fel, hogy hetek óta nem hívta fel telefonon, mindig csak az anyósom. Máskor mindketten szoktak vele beszélni, most meg mintha meg lenne sértődve, nem kereste. Így mikor hallottam, most ő hívta párom, 1 milliót tettem volna rá, hogy megint csicskáztatni akarja - és tényleg. Páromat próbálom rávezetni, gondoljon már bele, hetekig tojik a fejére, aztán csak gondol egyet: "Csicska hopp!"
Na, ma további programokat találtak ki. Több hónapra előre kitalálják, hova miért és mikor kell ugrani.
Mert ők majd el terveznek utazni, mi legyünk náluk addig, hogy etessük a kutyát. Mikor állítólag ezernyi jó szomszédjuk van, de majd mi lakjunk ott egy hétig abban az omladozó romban, mert nekik ez így megfelel. :S Hát részemről leshetik.
Meg majd ide kell menni fát vágni, meg oda... Ááá, már unom ezt, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!