Mit szólnál, ha a barátod fölhívna, hogy zavarna-e ha a
szobájában elszállásolna egy lányt, mert már nem lesz
vonata a túráról hazafele jövet?
Igen. Az elszállásolandó hölgy lelki világára.
2012. szept. 18. 00:22
Jaj most látom, hogy túrázott, és nem túlórázott :) Ennyire beszippantanak a hétköznapok.. Így már más persze, hogy nem valami köcsög főnök v. sötét ügyfél hibájából nem tud hol aludni, hanem a sajátjából (bár attól még nem tud).
2012. szept. 18. 01:10
Én megengedném neki. Ha meg akar csalni, akkor úgyis meg fog, nem fog rá engedélyt kérni. Attól, hogy egy férfi meg egy nő egy szobában alszik, nem kell lefeküdniük egymással. Legalábbis ha nálam alszik valamelyik barátom, nem szoktam magamat rávetni a f..ukra, de lehet én vagyok a régimódi és vámot kéne szednem. Ha meg én alszok valamiért valamelyik fiú barátomnál, akkor sem mászok rájuk.
2012. szept. 18. 01:21
Ha megakarna csalni akkor nem hívott volna fel ez ügyben,vagy szoktál villám látogatásokat tenni nála?
2012. szept. 18. 02:08
Csomó haverommal aludtam már együtt, volt akivel egy ágyban. Voltak foglaltak, szabadok, de egyikkel se feküdtem le. Nem azért , mert nem is akartak, mert olyan rusnya vagyok. Vol, aki kifejezte, hogy akar, de nem, mert nem vonzott.
És hát igen, egyetértek a 11-es vagy hányas pasival az elején, aki szerint, ha ez kell hozzá, akkor jobb is...
2012. szept. 18. 08:16
Én rábólintanék,de csak ha a párom meg velem alszik.Vagy aludjon nálam a csaj.
2012. szept. 18. 08:27
Ez most komoly? Azért lettem lepontozva, mert leírtam a saját tapasztalatomat és ez egyeseknek nem tetszik??? Így próbáljon az ember segíteni...
2012. szept. 18. 09:15
Ahh, nem engedném! Lehet, h a pasi nem megcsalós típus, lehet, h a csaj sem az, na de ki tudja, ez a helyzet mit hozna ki belőlük?
Azt csinálnám, h akkor én is ott aludnék, pasival az ágyban, csaj meg aludhat matracon a földön! Nevetséges? Nem érdekel. Nem vagyok féltékeny típus, de hülye sem, nem kísértem a sorsot feleslegesen.
2012. szept. 18. 09:51
hát felhívott és megkérdezte
ha ezek után megfekteti a csajt......
de szerintem nem fogja
hiszen ha ez volna a cél akkor nem kéri ki a véleményed előtte
én annyit mondanák h gumit húzzál ha ....:-DDDDDD
tuti zavarba jönne tőle, próbáltam bevált, a végén jót nevettet rajta és nem húzta meg a csajt
2012. szept. 18. 11:42
Ez nem engedés kérdése, ha a lakás és a szoba nem az enyém. De nem örülnék neki. Nem is feltétlenül azért, mert megcsalna, de vadidegen embert nem szállásolnék el. Ha ismerném a lányt, és tudnám, hogy haverok, akkor az úgy oké. Alapvetően megbízom a barátomban. Bár ha bele sem gondol abba, hogy én hogy érezném magam ilyen helyzetben... nem feltétlen kell egy két lábon járó jótékonysági alapítványnak lennie. Kben is, messziről jött ember azt mond, amit akar, aztán a végén kirabolják a delikvenst (jobb esetben)...
2012. szept. 18. 12:29
Kapcsolódó kérdések: