Mit szólnál, ha a barátod fölhívna, hogy zavarna-e ha a szobájában elszállásolna egy lányt, mert már nem lesz vonata a túráról hazafele jövet?
Hát engem nem zavarna, mondom ezt férfiként. Ha a barátnőm felhívna, hogy valamelyik barátját kénytelen magánál elszállásolni, azt mondanám, hogy oké.
Nekem is aludt már a lakásomban másik nő, mégse csaltam meg a barátnőmet.
Ha valakinek csak az kell a megcsaláshoz, hogy egy nőnemű lény legyen a lakásban, akkor az jobb is, ha megtörténik...
Nem tilthatom meg,de nem örülnék neki. Nagyon nem! Magamból kiindulva nem tudnék aludni,idegeskednék,rágnám a körmöm,tucat számra szívnám a cigiket,esetleg sírnék- mindezt akkor,ha nem ismerem és nem bízom a lányban. A páromban bízok,de az ellenkező nemben nem!
Ha ismerem az illetőt,megint csak nem ugrálok örömömben,de nem őrlöm magam; főként ha a lánynak is van barátja.
20N
Úgy érzem, itt elsiklunk egy fontos kérdés mellett. Hogy a pasinak milyen az ágya. Kétszemélyes, vagy mondjuk egy matracon aludna a lány? (Hűtlen pasi + jó csaj esetén a közelség növelheti a kísértést.)
Persze ha a bizalom megvan, és kölcsönös szerelem, ez a kérdés nem fontos.
Meg itt nem feltétlen bizalmatlanságról van szó. Maximális bizalom esetén is zavaró lehet belegondolni, hogy a pasid mellett egy másik lány alszik. (De ha amúgy minden oké, nem érdemes ezen pörögni.)
Nekem most nincs barátom, de ha csak az utóbbi kettőre gondolok, én nem csináltam volna belőle parát, max viccelődöm, hogy használjon kotont vagy ilyesmi. (Ezzel pont annyira éreztettem volna az aggályaim, mint amekkorák.) A korábbi expasim erkölcsileg magasan ver szinte bárkit, akit ismerek. Neki a korrektség a legfontosabb, plusz nagyon szeretett engem. Négy évig voltunk együtt. Az azt követő emberrel csak 2 hónapig, de őt is őszinte, megbízható és korrekt pasinak ismertem meg. Mondjuk az ő esetében idegesebb lettem volna ilyen szituban, mert nem volt belém szerelmes. Viszont az imént említett tulajdonságok, plusz az, hogy külön megkérdezte volna, nagy valószínűséggel "oké, nem para" választ eredményeztek volna.
Meg én sajnálnám a lányt is.. csak néha kell túlóráznom, akkor is fizeti a taxit a cég, de ha belegondolok, hogy vonatot lekésni miatta... Ha a csaj helyében lennék, és nem alhatnék a kolegámnál a barátnője reakciója miatt, igen csúnyákat gondolnék róla, főleg ha másnap is meló.
Előző vagyok.
Hát mondjuk én pont tojnék a kisasszony lelki világára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!