Egyet értetek azzal a mondással, hogy ha nem tudja nem fáj?
Valami van benne. Nem biztos, hogy jobb a páromnak, házas társamnak, ha megtudja az igazat!
Gondolom itt megcsalásra, hiszen attól még szerethetem, de tisztelem annyira, hogy ne tudja meg, hiszen fájna neki, és az nekem is.
# 40:
Pontosan, inkább ezzel lenne érdemes egyet érteni.
"Mi van akkor ha az exeddel találkozol és még leültök valahova beszélgetni vagy esetleg felmész hozzá a lakásra mert adni akar neked valamit ami nála maradt.
És tegyük hozzá a párod teljesen féltékeny.
Most ilyenkor elmondod vagy nem??? Kisebb hazugság mert nem történt semmi.
Ezzel már jelentősen belelehet gázolni a lelki világba.
Igaz nem úgy mint egy megcsalással. Vagy bevállalod a vitatkozást és azt hallgatod egy csomó ideig hogy biztos lefeküdtél vele.
Velem ez pont megesett. A dvd filmjeimet adta vissza.
Mikor hazamentem elmondtam a történetet.
Egy hétnél tovább hallgattam a sok hülyeséget.
Ha elmentem vagy hívtak egyből: Ki volt az??? Hova készülsz??? Megcsalsz??? Vár az a ku...???"
Azt vettem észre hogy itt is és általában véve az emberek félnek attól hogy őszinték legyenek a másikkal (féltik a saját bőrüket), pedig egyrészt ha nincs őszinteség akkor megszűnik a bizalom (ha én megtettem - legyen szó megcsalásról vagy bármiről - akkor a másikból is kinézem ugyanezt), másrészt sokszor az őszinteség olyan reakciót vált ki a másikból ami mindennél többet mond el arról hogy ő milyen.
Pl. ha nem mondtad volna el neki hogy hol voltál akkor nem derült volna ki (vagy csak később egy másik szituációban) hogy ő milyen féltékeny típus, és mint ilyen alapból nem képes megbízni benned. Megvonja tőled a bizalmát, attól akit állítólag szeret (ahogy írták korábban: az önbizalomhiánya miatt amit szerintem csak ő maga tudna megoldani), pedig bizalom nélkül nincs szeretet (csak a tévhit van hogy szeretem a másikat).
Szóval szerintem nem érdemes skálázgatni ezeket a dolgokat, mindent aminek mindkét félhez köze van érdemes elmondani egymásnak. Csak hát a világ legkönnyebb dolga úgy tenni mint a kérdező, kerülni az őszinteséggel járó fájdalmat és megmagyarázni magamnak hogy ezt a másik iránti szeretetből teszem miközben "csak" gerinctelen vagyok.
a megcsalás az nem tartozik a mondáshoz.
igen fájna ugyan, de jogában áll tudni róla és a szerint állni az illető mellett, vagy nem állni. a saját döntése és nem a megcsaló fél döntése szerint.
#44!
Nem szeretnéd megtudni, ha csal a parod? Es mi van ha oromlanyokkal csal? Mi van akkor ha nemi beteg leszel tole? Mi van, ha masik nonek csinal gyereket a tudtod nelkul? Meg csak a lehetoseged sincs meg a választashoz, hogy otthagyod e vagy vele maradsz, mert elsz a rozsaszin felhoben. Nem valami okos dolog. Ezzel a legobban csak magadnak artasz. Ha mar megcsalt, masik novel elvezkedett, akkor a fene ugy is megette azt a kapcsolatot nem?
Es mi van ha attol az egyszeri botlastol lesz nemi beteg es azt adja tovabb "szeretett" parjanak?...Nem olyan nagy az eselye, mint az oromlanyoknal, de benne van a pakliban. Tudtad, hogy a chlamydia meddoseget, mehen kivuli terhesseget, vetelest, koraszulest okozhat?
A 25 evnel fiatalabb, szexualisan aktiv nok kozul, tizbol egy chlamidiaval fertozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!