Van a szüleiteknek/párodnak/testvérednek valami vicces, "troll" szokása?
Elmentem személyi igazolványt csináltatni. Rettentően szar passzban voltam, a fejem is fel volt dagadva allergia miatt.
Négyszer kértem meg a fotós hölgyet, hogy csináljunk új képet. De iszonyat ocsmány lett, mint valami alkesz nénié.
Hazamentem, be kellett fotóznom az okmányt egy ügy miatt. Páromnak elnyávogtam, hogy nézd milyen undorítóan nézek ki a képen, ez lesz több éven keresztül az igazolványomon.:(
(Komoly gond...)
Valamin összekaptunk még aznap, én elmentem boltba meg sétálni dühömben.
Hazamentem, már aludt, én is lefeküdtem. Reggel nem szólt hozzám egy szót sem, én sem hozzá. Elment dolgozni, én bekapcsoltam a számítógépet-monitorként egy hatalmas "hádé" tévét használunk, amin felvillant az én elbszott fejű igazolványfotóm. Ez a majom betette háttérképnek.:DDDDD Akkorát röhögtem. Ki is békültünk szépen.
a barátom ha meghallja,hogy valamimre panaszkodok, rögtön rászáll arra a részemre.
én:"akkora orrom van fúúúúúúúúú"(nincs nagy :D)
később. szintén én "orrpiercinget akarok"
barátom:"hát, hely az van neki :D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!