Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy anya miért nem tud a...

Egy anya miért nem tud a gyerekeinek is sütni főzni?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor süt, főz ha jön valaki és meg kell vendégelni? Miért csak akkor csinál finom süteményeket, ételeket ha megy a hapsijához, hogy annak vigyen valami finomat? A gyerekei miért vannak leszarva ezen a téren?
2012. szept. 16. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tényleg azt teheted, hogy tanulsz belőle, milyen ne legyél. S majd te másképp fogsz a gyerekeidhez viszonyulni. Én már így fogom fel.:)
2012. szept. 16. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Minél hamarabb próbálj elmenekülni!

Ezek piócák!! Úgy ahogy írtad: ő azt tervezi, hogy ha lesz melód, akkor majd szépen az egészet hazaadod... És ő költhet megint bátran..

Hidd el, jobb ha már most gondolkodsz a kivezető úton, mert nagyon meg fogod bánni!!

Az hogy nem főz 3 gyerekre már az is elég durva, legalább kétnaponta kellene egy jó adagot főznie.. hogy ha éhesek vagytok mégha 2 napig is ugyanazt eszitek de legyen kaja.

Nehogymár te tartsd el a családot 18 évesen?!?

Apuddal nem beszéltél erről?

2012. szept. 16. 17:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Szeretnék is amint megtehetem. Csak a testvéreim miatt vacilálok leginkább.

Beszéltem vele róla, de nem tudnánk megoldani hogy nála lakjak mert így is ő lakik a barátnőjénél. Hogy nézne ki ha még én is oda mennék. :/ Így csak anyagiakban tud segíteni.. úgy hogy nem árulom el anyának hogy mennyit ad.. vagy hogy egyáltalán van pénzem, vagy csak egy részét mondom el.

2012. szept. 16. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!