Meddig engednétek egy 19 éves fiúnak hogy este fent legyen? Nem zavarna titeket, ha a saját szobájában akár éjfélig is gépezne, vagy későb jönne haza edzésről?
19éves vagyok,bár én lány!:)
Abba,hogy mikor fekszem le,már rég nem szólnak bele a szüleim.Fel tudom mérni mennyire vagyok álmos,fel tudok-e kelni másnap.
Anyu mindig azt kérte,ha elmegyek otthonról,szóljak kb. mikorra érek haza,de hál'Istennek mindig volt olyan kapcsolatom vele,hogy ez sosem volt kérdés.
Ha későn érek haza,nyilván nem úgy megyek el a szobámig,mint egy tank,de nekem ez is terméazetes,tekintettel vagyok rájuk.
Az edzést viszont nem is értem...én táncolok,immáron 13éve,és sosem szóltak rán miatta.Persze mikor kicsi voltam ők cipeltek edzésre,de ahogy nagyobb lettem volt hogy 11ig volt este edzésem,a múltkor pl. hajnal 3ig voltunk bent,hogy kèsz legyünk.
De ezekért soha egy rossz szót nem kaptam a 13év alatt,volt olyan hogy suliidöben volt fellépés de akkor is másnap bementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!