Akinek nem jött össze az élet 28-33 éves koráig lehet még később köztiszteletben álló elismert ember?
A diploma munkatalálás terén nekem nem ér túl sokat.
Persze anyósomék előtt jól mutat.
valamire vivéshez elsősorban haverok, kapcsolatok, protekció kell...
körülöttem lehet bárki jó, ha nincs neki, akkor nem viszi sokra...ha van neki és egy idióta akkor csillagos ég közelébe is kerülhet
Nevelőapám 62 éves, polgármester. Nem lop, nem csal. A fizetése felét nem veszi fel, bent hagyja a falu kasszájában. 20 éve ismerem, azóta sokat tesz a településért: gyereknapok, nőnapok, utcabál szervezése. Még nem volt polgármester, amimkor elvégzett egy pályázatírói tanfolyamot hogy a munkája mellett segítsen az akkori polgármesternek. Nyertek pénzt internet bevezetésére, bölcsődének, az iskolai tornaterem felújítására. A közmunkaprogramban felváltva ad munkát azoknak akik tényleg rászorulnak.
Alapvetően köztiszteletben álló ember, rengeteget tett a településért és ezt a legtöbben elismerik. Igaz, mivel nem osztogatja két kézzel a segélyeket és nem lehet bejutni az önkormányzathoz dolgozni mert "valakinek a valakije" vagyok, ellensége is van.
De ez nem az ölébe hullott, megdolgozott érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!