Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati válság - 2...

Párkapcsolati válság - 2 gyermek mellett, van értelme újrakezdeni?

Figyelt kérdés

34 évesek vagyunk mindketten a Párommal. 2 gyermekünk van, 2,4 éves kislány és 3 hónapos kisfiú. Nem vagyunk házasok, a gyerekek az ő nevén vannak. Nagy szerelemnek indult, az is volt egy darabig. A párom feladta értem a hobbiját (falun élt, állatokat nevelt, miattam bejött a városba lakni), nem iszik, nem cigizik, nem lép félre, nem jár el sehova. Nyugodt, csendes. Szereti a gyerekeket, segít is az ellátásukban, etetés, fürdetés, stb. Én más típus vagyok, szeretek eljárni szórakozni (persze a gyerekek miatt ez most háttérbe szorul, ez természetes), szeretem a színházat, verseket írok, művészlélek vagyok. Ő ezekért nem rajong, de a kedvemért eljött néha velem 1-1 előadásra.

Most valahogy beleuntam az egészbe. Nincs konkrét okom, nincs 3.fél egyik részről sem. Mégis azt érzem, jobb lenne külön. Nincsenek viták, mert már megbeszélni sem szoktam a párommal semmit. Dolgozik rendesen, elég jó munkahelye van, anyagi problémáink sincsenek, megélünk hónapról hónapra.

A szexet már nem kívánom egy ideje, ő kezdeményez, időnként "engedek neki", de én már nem élvezem.

Mit gondoltok, érdemes azon törni a fejem, hogyan tegyem jobbá a kapcsolatot? Szívem szerint külön mennék tőle, ezt már jeleztem feléje, de nem vette komolyan.

Vagy a gyerekek miatt próbáljak meg valamit...s ha igen, mit?

2012. szept. 14. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elég nagy kicseszés lenne. A 3 hónapos gyerek előtt nem jutott eszedbe? Vagy akkor még kívántad a szexet, ha már sikerült összehozni? Szerencsétlen férfi mindent megtesz, te meg unalomból szétrobbantanád a családot.

Hát, nem irigylem.

2012. szept. 14. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked az a gondod, hogy a párod nem elég domináns. Nem lehet, hogy te viseled otthon a nadrágot?

Lehet hogy ebből van eleged, és ez úgy csapódik le nálad, hogy kiszerettél belőle, pedig csak az alfa hímre vágysz.

Az hogy nem művészlélek nem ok semmire. Én sem vagyok az, a párom meg filozófiát olvas (dög unalmas könyveket), mégis vágyunk egymásra, meg megvan a láng.

Szerintem a férjednek a sarkára kellene állnia, és a saját hobbijait űzni, lehet, hogy te is jobban tisztelnéd.

Szerintem módszeresen a magad képére alakítottad, most meg el akarod dobni.

2012. nov. 6. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Ujabb viszketös pöckü sertés....

A csalàdos pasikat hagyd békén, azon felül csinàlj amit akarsz.

2014. dec. 28. 18:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, hogy jön az ide hogy a családos férfiakat hagyjam békén?
2015. jan. 2. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2020. okt. 29. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!