Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme magam mellett...

Van értelme magam mellett tudni őt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit még nagyon régen ismertem. Akkor még fiatal voltam, egyszer ráhajtottam, ő elutasított...rendben. Nekem lett egy hosszú kapcsolatom, azóta nem is láttuk egymást. Én már szingli vagyok, lefogytam az utolsó tali óta 12 kilót, megváltozott a stílusom, nőiesedtem. Nemrég megint felvettük a kapcsolatot fbn, ő udvarolt, viszont barátnője volt. A beszélgetések már tartottak egy ideje, és ált. 3-4órát írtunk...Viszont! Tegnap taliztunk, mondta hogy tegnapelőtt szakítottak, és gondoltam ma majd ír, de nem írt! Viszont én többet érzek iránta...Lehet hogy megint összejöttek az exével, lehet hogy nem is jöttem be neki élőben....de nekem ő fontosabb mint hogy most hagyjam elmenni...hacsak barátként is de kell nekem! Ti mit tennétek?
2011. jún. 13. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én eleve bele se mentem volna egy találkába se,amig biztosra nem venném,hogy szakitott a másikkal.
2011. jún. 13. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tart téged valami sokra, amit meg is értek, hisz nagyon könnyen adod magad. A barátságotok pedig lehet, hogy csak a te fejedben létezik.
2011. jún. 13. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás, amit jobb, ha észben tartasz: pasi és busz után nem futunk - na jó, busz után mégis...
2011. jún. 13. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam egyértelmű...:) beszélgettünk! Nem volt köztünk semmi! Természetesen amíg barátnője volt/van addig nem is szerettem volna tőle semmit!
2011. jún. 13. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor is ugyanaz a véleményem, hogy loholsz utána és ő ezt jól tudja
2011. jún. 13. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van...Igazából a beszélgetések alkalmával is mindig úgy próbáltam hatni rá, hogy ő ne érezze hogy tetszik nekem, mert mindig szem előtt tartottam azt hogy párja van. Ezután, ha találkozok vele, vagy írok vele még jobban oda fogok figyelni a viselkedésemre!!! köszönöm...
2011. jún. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!