Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám a páromnak nem engedi...

Anyám a páromnak nem engedi hogy tegezze, de a testvérem leendő anyósának igen! Hogyan tudnám elérni hogy ez a férjemet ne feszélyezze?

Figyelt kérdés

Az van hogy a párom csak 2évvel fiatalabb mint az öcsém leendő anyósa. Köztem és a nő között 4év van.

A párom már az első perctől magázza anyámat,aki ilyen szempontból elég vaskalapos!:(

Nagyon kellemetlen a férjemnek,főleg mikor az anyós jelölt is ott van hogy a párom csókolomoz,a másik sziázza anyámat.

2012. szept. 14. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Férjedben azt kéne tudatosítani, hogy ez nem annak a tükre, hogy anyukád kit szeret jobban, vagy kit kevésbé. Ha anyukádon látszik (vagy anno látszott), hogy nem örül a másik nő modortalanságának, akkor még könnyen lehet is, hogy őt, a tisztelettudó vőt jobban kedveli, és végül is ez számít, nem?
2012. szept. 14. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ezért mondom hogy el kéne törölni a magázást ,mert semmi értelme csak pont ilyen értelmetlen bonyodalmakat szül!Nem azért tisztel vagy sem valaki egy másik embert mert jónapottal köszön meg magázza.Aztán ,ha egy családban van egy rakás ember mindegyiknél észbe tartani hogy kit lehet így ,meg úgy szólítani ,nem kis feladat és teljesen felesleges is.Neten pl megy a tegezés pedig sokszor tudjuk hogy a másik jóval idősebb vagy legalábbis annak mondja magát .És muködik!
2012. szept. 14. 13:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen nem szereti a férjed. :/

Én is magázom a párom szüleit,míg a párom testvérének a férje,tegezi őket. Pedig mi velük lakunk. Gondolom engem nem szeretnek,bár nem mutatják ki. Kakild le,majd változik,vagy ha nem,akkor hát.. ez van :/

2012. szept. 14. 14:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Azt hogy nem szereti a páromat az 100% hogy nem igaz! Nem az feszélyezi hogy anyámat magázni kell,hanem az hogy a másik előtt teszi holott egy korosztály.

Amúgy anyám 53éves,a párom 35,én 33,a tesóm 30,a barátnője 19,és neki a szülei 37 és 40évesek.

2012. szept. 14. 16:28
 15/17 anonim ***** válasza:
ja, eddig azt hittem, hogy olyan pasid van, aki anyádhoz illene korban, mert akkor azért nem tegezné, mert azt hihetnéd, hogy ráhajtott :D de most látom, hogy fordítva van a helyzet, és öcsédnek van sokkal fiatalabb barátnője. akkor tényleg azért, mert a pároddal más szinten van a családfán, plusz még azonos neműekkel könnyebben összetegeződik az ember.
2012. szept. 14. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Válaszoltam,erre le-0názol! Fasza vagy. Nem rosszindalutból írtam,hogy nem szereti,hanem vélemény volt,mivel nem írtad,hogy jó-e a kapcsolatuk.
2012. szept. 14. 22:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg de nem pontoztalak le!!! Senkit nem pontoztam,sem le sem fel!:)
2012. szept. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!