Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed, arról, hogy...

Mi a véleményed, arról, hogy Varga István azt mondta, hogy a nők térjenek vissza a gyerekneveléshez és 4-5 gyereket szüljenek? (videó lent)

Figyelt kérdés

[link]

Az őszi ülésszak első napjának éjszakáján-létszámát tekintve-családi körben zajlott a vita arról, hogy szülessen-e külön törvény a csládon belüli erőszak büntethetőségére vonatkozóan. A Fidesz vezérszónoka, Varga István azt mondta, hogy ha a nők visszatérnek a gyerekneveléshez és 4-5 gyereket szülnek, jobban meg lesznek becsülve, így a családon belüli erőszak kérdése fel sem fog merülni.Erre a kijelentésre reagáltattunk női képviselőket.

2012. szept. 11. 20:50
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
6-os, mondd meg neki, hogy varga istván üzeni, ha szült volna egy ötödiket akkor nem verte volna a nagyapád..
2012. szept. 12. 06:51
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

:D:D nem olvastam végig a kommenteket. Tegnap láttam a híradóban ezt a gyönyörű megnyilvánulását. Felháborító, ekkora sületlenséget rég hallottam már.:D

Én még 22 vagyok, abszolút nem érett a gyerekvállalásra, de azért van véleményem, látom a környezetemben hogy ki mennyire boldogul. Hát még 2 gyerekkel is ímmel- ámmal csak, hó végére megszorulva...

Gondolom nem kell tovább ragozni:D

2012. szept. 12. 08:38
 33/54 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőm 30 fölött van, és nem talál munkát, mivel nincs gyereke még, nem is veszik fel sehova, hiszen ennyi idősen már biztos hamarosan szülni akar. Úgyhogy szép kis csiki-csuki helyzet, mert amíg nincs melója, nem merik bevállalni a gyereket. A nagyszülők az ország másik részén élnek, úgyhogy ha lenne gyerek, akkor a munkaadók emiatt nem vennék fel, hiszen ki marad otthon, ha beteg lesz a lurkó. De talán ha a párja lekeverne neki egy-két pofont, akkor biztos jobb lenne a helyzet...
2012. szept. 12. 08:44
 34/54 anonim ***** válasza:
74%

nők, szüljetek sok sok gyereket!

[link]

2012. szept. 12. 10:23
 35/54 anonim ***** válasza:
50%

Te magyarországon élsz egyáltalán?Az tény hogy a cigányok kiharcolják a támogatást,ha nem kapják meg akkor ott hagyják a gyereket a hivatalban,de eleve több támogatás jár nekik mert KISEBBSÉGHEZ tartoznak

Mit gondolsz hova megy a mi adónk?Hát nem hozzánk az biztos hanem a cigányokhoz.nagyon el vagy varázsolva

2012. szept. 12. 10:26
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Engem az szomorít el igazán, hogy már meg sem lepődtem...
2012. szept. 12. 10:33
 37/54 anonim ***** válasza:
86%

35 felesleges cigánykérdést csinálni belőle, Magyarországon vagy alanyi jogon jár a támogatás mindenkinek, vagy szociális alapon osztják. Az más kérdés, hogy a cigányok között több "halmozottan hátrányos helyzetű" van, akik így többet is kapnak, magyarul nincs iskolai végzettségük, nincs jövedelmük, nincs semmijük, rájuk dől a ház stb. Az, hogy te már bmw-t látsz a putri előtt, az nem segély alapon megy, van ott "bodzázás", öregasszony nyakából nyaklánc stb.

De a szociális támogatást meg az alanyi jogon járó támogatást igénybe veheted te is, csak süllyedj le arra színvonalra. Ez komoly! Nyugodtan lehet csinálni, csak ugye neked se felel meg az az életszínvonal, meg azok a körülmények, ami nekik igen?

2012. szept. 12. 10:56
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, bíztos, majd Varga István fogja eltartani mindazon családokat, akik nem fogják tudni.
2012. szept. 12. 11:04
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Hülye ez, nem kell vele foglalkozni. Biztos majd ő mondja meg hogy a nők hány gyereket szüljenek. Ááá nagyon idióta.
2012. szept. 12. 12:30
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Bármibe le merem amúgy fogadni, hogy ez a Varga István nevű pojáca csak egy figyelemelterelő eszköz. Szükség volt erre a minősíthetetlen megnyilvánulásra, hogy addig se azzal foglalkozzunk, hol vernek át éppen.
2012. szept. 12. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!