Mi a véleményed, arról, hogy Varga István azt mondta, hogy a nők térjenek vissza a gyerekneveléshez és 4-5 gyereket szüljenek? (videó lent)
Az őszi ülésszak első napjának éjszakáján-létszámát tekintve-családi körben zajlott a vita arról, hogy szülessen-e külön törvény a csládon belüli erőszak büntethetőségére vonatkozóan. A Fidesz vezérszónoka, Varga István azt mondta, hogy ha a nők visszatérnek a gyerekneveléshez és 4-5 gyereket szülnek, jobban meg lesznek becsülve, így a családon belüli erőszak kérdése fel sem fog merülni.Erre a kijelentésre reagáltattunk női képviselőket.
:D:D nem olvastam végig a kommenteket. Tegnap láttam a híradóban ezt a gyönyörű megnyilvánulását. Felháborító, ekkora sületlenséget rég hallottam már.:D
Én még 22 vagyok, abszolút nem érett a gyerekvállalásra, de azért van véleményem, látom a környezetemben hogy ki mennyire boldogul. Hát még 2 gyerekkel is ímmel- ámmal csak, hó végére megszorulva...
Gondolom nem kell tovább ragozni:D
nők, szüljetek sok sok gyereket!
Te magyarországon élsz egyáltalán?Az tény hogy a cigányok kiharcolják a támogatást,ha nem kapják meg akkor ott hagyják a gyereket a hivatalban,de eleve több támogatás jár nekik mert KISEBBSÉGHEZ tartoznak
Mit gondolsz hova megy a mi adónk?Hát nem hozzánk az biztos hanem a cigányokhoz.nagyon el vagy varázsolva
35 felesleges cigánykérdést csinálni belőle, Magyarországon vagy alanyi jogon jár a támogatás mindenkinek, vagy szociális alapon osztják. Az más kérdés, hogy a cigányok között több "halmozottan hátrányos helyzetű" van, akik így többet is kapnak, magyarul nincs iskolai végzettségük, nincs jövedelmük, nincs semmijük, rájuk dől a ház stb. Az, hogy te már bmw-t látsz a putri előtt, az nem segély alapon megy, van ott "bodzázás", öregasszony nyakából nyaklánc stb.
De a szociális támogatást meg az alanyi jogon járó támogatást igénybe veheted te is, csak süllyedj le arra színvonalra. Ez komoly! Nyugodtan lehet csinálni, csak ugye neked se felel meg az az életszínvonal, meg azok a körülmények, ami nekik igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!