Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves fiu vagyok. Nem birom...

16 éves fiu vagyok. Nem birom tovább itthon el akarok szökni de nincs hova. Ismertek olyat aki (k) hez mehetnék és esetleg ideiglenesen be is fogadnának? Hova menjek?

Figyelt kérdés
Apa meghalt rokonokkal meg nem tartom a kapcsolatot egyéb okok miatt. Anya állandóan fenyeget és meg is szokott verni. Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm!

2012. szept. 10. 06:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
persze persze,aki nincs ilyen helyzetben az könnyen mondja-menj a gyámügyhöz stb...én is hasonló helyzetben vagyok sajnos, és nincsen mit tennem.
2012. nov. 15. 20:39
 12/12 anonim válasza:
Velem is ugyanez van. Apa sitten anya/mama ver. 5 testvérem van és gettóba lakunk teljesen normàlis má meg kel szokni
2013. nov. 14. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!