Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmnek, aki majdnem egy...

Barátnőmnek, aki majdnem egy éve felém se néz, gyereke született. Kellene gratuláljak? Vagy látogatóba menni?

Figyelt kérdés
Elég jóba voltunk előtte, meg sok szívességet is tettem neki. Másfél éve, mióta összejött a párjával, le se sz*rja a barátait, csak maguknak élnek. Majdnem egy éve egy szót sem beszéltünk, a leveleimre sem válaszolt. Most írt, h gyereke született. Most nekem kellene mennem gratulálni meg ujjongani ezek után? Én már régen úgymond leírtam őt a barátok listájáról.
2009. júl. 29. 16:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

17:34-es! Teljesen egyetértek!

Előtte lévő 23/L! Te valamit vagy nem olvastál el, vagy nem tudom, mi van.. Elég érdekes gondolataid vannak! Azt írtam, h majd 1 éve felém se néz!! Nem azt mondtam, h a szülőszobáról miért nem az első gondolata én voltam! Amúgy a csaj kb. a terhessége 10. hetétől nem dolgozott (akkor beszéltünk kb. utoljára), valamint arra volt ideje, h a wiwre felpakoljon 28 képet a gyerekéről, egy levélre meg nem..

2009. júl. 29. 17:41
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Értem, ezek szerint tényleg kimaradt valami. Elnézést.

Bár én akkor is felhívnám, de ez én vagyok :)

23/L

2009. júl. 29. 17:45
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Igen tessék neki gratulálni. Nyilván azért szólt, mert szeretné veled újra felvenni a kapcsolatot. Ne hagyd,hogy a harag legyen a tanácsadód. Gratulálj neki,látogasd meg és ha úgy érzed,hogy nem tudtok elbeszélgetni nem mész többet vagy dolgoztok egy kicsit keményebben a barátságotokon.
2009. júl. 29. 17:46
 14/25 A kérdező kommentje:

Ezt még nagyon át kell gondolnom! Nekem ehhez kevés egy 2 soros, 28 embernek címzett levél..

Azért neked is köszi, h írtál!

2009. júl. 29. 17:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak gratulálnék. De nem látogatnám meg. Esetleg majd ha utána majd ő közeledik akkor engedem. De 1,5 év után neki kell megtenni az első lépést. (Egy személytelen, 2 soros, 28 címzettes levél még nulladik lépésnek is kevés)
2009. júl. 29. 17:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha felakarná venni veled komolyan a kapcsolatot nem egy körlevelet írna. Ez olyan, mint mikor valakivel rég nem beszélsz, aztán iwiw boldog karácsonyt, összes ismerős címzett üzenetet kapsz. Na ja, tényleg szívből kívánja neked...
2009. júl. 29. 17:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy gratulàcios képeslap elég.
2009. júl. 29. 18:10
 18/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet, hogy benne felejtett a címzettlistába?
2009. júl. 29. 18:11
 19/25 anonim válasza:
53%
Szégyenlem a fent olvasottak helyett magamat. A párkapcsolat annyira fontos lenne, hogy le kell építeni mindenféle emberi kapcsolatot. Minden ember olyan magának való mostanában és csak a saját dolgait nézi. Hányingerem van az ilyen egoista és amerikai életstílusú emberektől. Játszák az urat és nem kommunikál senkivel. Ezért tart itt az ország is, mert széthúzás van. Szégyen. Aki ilyen éljen is a saját maga idióta ki világában. Sok emberben csalódtam már az élteben, de azért nem fordulok el tőlük, inkább helyre rakom az agyát.
2009. júl. 29. 18:15
 20/25 A kérdező kommentje:
17:54-es: én is pont ezt gondolom :S
2009. júl. 29. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!