Van olyan hogy a párok "tesztelgetik" egymást? Hogy mennyire áll biztos lábakon a kapcsolatuk? Szerintem ez egy mindenkit foglalkoztató kérdés.
Tudtok ilyen eseteket?
Mert én most jöttem rá, hogy párom engem már nagyon sokszor tesztelt, észrevétlenül.
Azonban az egyik ilyen tesztelése nagyon hogy is mondjam szemtelenül sikerült, felkaptam a vizet, hogy ez már pofátlanság és hogy abszurd, és szakítottam vele.
Később eltelt 2 hét, beszéltünk párszor, és kiderült hogy ő csak tesztelni akart, és hogy nem számított erre a válaszomra, ami őt is megdöbbentette!
Én is tesztelgettem őt, de én csak úgy, hogy volt egy-két jövőre vonatkozó kérdésem, amit feltettem. És ezzel én nem úgy gondoltam, hogy én most "tesztelgetem" őt.
Remélem értitek.
Kérlek írjátok le erről a véleményeteket, és azt hogy van-e tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Személyesen vagy hallomás alapján?
Szerintem sok mindenkit érdekel, várom a sok választ, beszélgessünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!