Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy a párok "teszte...

Van olyan hogy a párok "tesztelgetik" egymást? Hogy mennyire áll biztos lábakon a kapcsolatuk? Szerintem ez egy mindenkit foglalkoztató kérdés.

Figyelt kérdés

Tudtok ilyen eseteket?

Mert én most jöttem rá, hogy párom engem már nagyon sokszor tesztelt, észrevétlenül.

Azonban az egyik ilyen tesztelése nagyon hogy is mondjam szemtelenül sikerült, felkaptam a vizet, hogy ez már pofátlanság és hogy abszurd, és szakítottam vele.

Később eltelt 2 hét, beszéltünk párszor, és kiderült hogy ő csak tesztelni akart, és hogy nem számított erre a válaszomra, ami őt is megdöbbentette!

Én is tesztelgettem őt, de én csak úgy, hogy volt egy-két jövőre vonatkozó kérdésem, amit feltettem. És ezzel én nem úgy gondoltam, hogy én most "tesztelgetem" őt.

Remélem értitek.

Kérlek írjátok le erről a véleményeteket, és azt hogy van-e tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Személyesen vagy hallomás alapján?

Szerintem sok mindenkit érdekel, várom a sok választ, beszélgessünk :)

2012. szept. 8. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De hogyan, rádküldött lányt/fiút, és megnézte, hogy ellököd-e vagy nem? Hogy lehet tesztelgetni valakit?
2012. szept. 8. 20:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Az is egy fajta variáció, amit te írtál, de ez már egy nagyon súlyos bizalmi kérdés, ha valaki ilyet csinál!!

Most a sajt példámat írom le, én azzal "tesztelgettem" őt, vagyis ahogy fogalmaztam csak érdeklődtem, volt pár kérdésem.

Személy szerint a jövőnkre voltam kíváncsi.

Hogy ha véget ér nála az a nagy projekt amibe belekezdett, és ami most miatt hosszú ideig elhanyagolt engem is, a kapcsolatunkat is, milyen lesz később? Ezért megkérdeztem tőle, hogy később ugyanúgy elmegyünk majd szórakozni ahogy korábban? Vagy ha nem lesz munkánk, akkor neki is természetes lesz hogy mindent ő fizet? és hasonlóak

De ezt ki hogy csinálja.

2012. szept. 8. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, oké én ezt nem tesztelésnek hívom, hanem egyszerű kérdéseknek, amik érdekelnek téged, és a kettőtök kapcsolatával kapcsolatos.

Ennek fényében, hogy te a dolgok megbeszélését hívod így, szakítani botorság volt.

2012. szept. 8. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
megkérdezhetem, hogy mi volt az a szemtelen kérdés, ami miatt kiadtad az útját?:)
2012. szept. 8. 20:48
 5/11 anonim válasza:
100%
Ezt én sem nevezném tesztelésnek. Egyszerű kérdések, normális dolog egy párkapcsolatban, hogy beszéltek a jövőtökről, és nem azért, mert tesztelni akarod a párodat. Amiket itt felsoroltál, szerintem egyik sem mondható "tesztelésnek". Én azt máshogyan képzelném el. Egyébként ezért butaság volt szakítani.
2012. szept. 8. 21:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, amit a párod csinált. Enélkül nehéz véleményt mondani.

Én is ismerek egy tesztelős pasit, de ő már előre tesztel, mielőtt a kapcsolat létrejönne. Lehet, hogy utána is, de én addig nem jutottam.

Kérdező, a munkája a olyan az exednek, ami sokfelé viszi és nem tudod, merre jár?

2012. szept. 8. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad tesztelni a másikat, nagy butaság. Ez önmagában azt jelenti, hogy nagyon bizalmatlan vagy a másik iránt, és ez az amitől ingatag lesz egy kapcsolat.
2012. szept. 8. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem is leteszteltek és rohadtul felhúztam magam rajta.Nem kéne számunkra fontos emberekkel játszadozni.
2012. szept. 8. 23:16
 9/11 anonim ***** válasza:

De írd már le légyszi neked mi számít tesztegetésnek vagyis mit csinált a párod (pasid/nőd?), amin ennyire kibuktál?

Amit meg te csinálsz, az normális, egy kapcsolat jövőjéről beszélni kell. De érdekelne ő mit művelt.

2012. szept. 9. 00:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem amit te írsz az nem tesztelés, inkább kérdés. Én is volt hogy megkérdeztem dolgokat, ő válaszolt és kész.

Nálam a tesztelés még kb a 2. évnél volt mikor kicsit válságos volt a kapcsolatunk. A haverja telójáról küldött egy sms-t hogy megismerne és egy idegen nevet írt alá. Én nekem ez elsőre lejött mert a mai napig nincs az ismeretségi körömben Kristóf.Úgy leckéztettem meg, hogy elmesélte este hogy a csávó most akar kibékülni a csajával én meg felakartam hívni a haverját( akivel kiagyalták a dolgot, és akiéről írt) hogy bekavarjak. Ennyi. De nem volt szakítás csak megmondtam hogy nagyon bénák.

2012. szept. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!