Érzett már valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Van párom 5 éve akit szeretek. De van egy volt nagy szerelmem aki néha felbukkan az éltemben. Nem keressük egymást szándékosan de van hogy összefutunk valahol. Ez engem felkavar. Fizikálisan nem csaltam meg a párom vele és nem is fogom. A mostani párommal és a kapcsolatommal eddig úgy éreztem nincs semmi baj, vagy mégis? Ez egy fellángolás vagy mi? A volt szerelmemmel nem lesz köztünk semmi. Igazából az érdekelne mással is volt már ilyen? Mi lett a vége?2012. szept. 7. 17:07
11/12 anonim válasza:
hát ez nagyon gusztustalan, hogy a volt barátod a saját testvéreddel kavar. ha ettől nem ábrándulsz ki belőle, akkor semmitől.
12/12 anonim válasza:
pfff... ez nagyon rossz lehet, nem irigyellek :( Pont a tesóddal ráadásul. Tesód nem tudja mekkora szerelem volt? Oké, hogy vége régen, de akkor is furi. Nem tesódat akarom fúrni! Csak nekem olyan elképzelhetetlen. Ettől persze neked nem könnyebb. És bogarat ültetni sem akarok a füledbe, de jól megvannak tesóddal? Vagy neki is örök fájó pont lesz? Vagy így akar a közeledben lenni? Nem értem. De hogy a kérdésre is válaszoljak, velem is nem rég volt, hogy 6 év után beszéltem a felejthetetlennek hitt, első szerelmemnek, akinek azt hittem akkor, hogy soha senki nem fog a nyomába érni. Nem éreztem semmit :( Vagyis inkább megkönnyebbülést, hogy nem vele vagyok, olyan rossz irányt vett a sorsa. Esetleg Te is próbáld a régi kedvesben a hibákat keresni, a rossz szokásokat, amiket régen sem kedveltél annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!