Az ocsem nagyon hallgatag. Nem lehet semmit kiszedni belole. Mit tegyek h beszedesebb legyen a maganeleterol?
15 eves, es tudtommal meg nem volt baratnoje. Egesz nap a szamitogep elott ul, beszelget a haverjaval meg jatszik.
Aggodom, mert semmit nem tud senki a csaladbol kiszedni belole.
Lehet hulyeseg, de a mai vilagba...felek h nehogy a fiukat szeresse mert a legjobb baratjaval jatszik egesz nap, es lattam par smst csajoktol, de semmi konkret nem volt.
Mit tehetek h beszedesebb legyen,m h elfogadja a tanacsaim,s elmondja a gondjait?Nagyon makacs!
jaj hagyjátok már ezt az állandó emózást, kérlek... ugyanannyira szánalmas, mint maga a stílus
majd az öcséd eldönti, hogy kell-e neki lány, miért erőltetnél rá valakit? ha majd neki hiányzik és itt az ideje, akkor majd becsajozik. és ha meleg? az meg úgyis a génjeiben van, nem lehet ellene tenni. És akkor mi van?
amúgy meg szégyelld magad, ha az engedélye nélkül megnézted az sms-eit
semmi engedelye nelkul, o is latta.Es nem emos egyaltalan!
Nagyon vallasos szuleim vannak, nem hinnem h elfogadnak a homoszexualitast. Itt ezzel is van problema.
Es telefonon meg interneten beszel egesz nap a haverjaval mikozben jatszanak. Hat remelem h nem lesz gond.
tarsasgba probaltam vinni, de meg se szolal, meg anyumekkal sem akar kimenni sehova.
Csak a szamitogepe elott erzi jol magat.
S tenyleg szeretnem h legalabb elottem, mert a testvere vagyok, nyiljon meg, h jo tanacsokat adjak.
Szegény tesód!!! Szívből sajnálom. először is, minél inkább erőltetitek, annál inkább begubózik majd. Másodszor, Isten nem arra tanít, hogy szeressük az embertársainkat???? Milyen szülő az, aki nem tudja a gyermekét elfogadni csak azért mert meleg????
Szerintem hagyjátok békén azt a szegény tini srácot. És inkább a szüleidért aggódj. Mert ha a tesód tényleg meleg, és ők ezért kitagadják, remélem még az Isten is megveri őket érte.
hat latszik h semmit nem tudsz Istenrol.
es nem eszem a fejet a gyermeknek ezert irtam ide, h ne neki egyem a fejet am,ig konkretat nem tudok tennei. es nem szegeny ha aggodnak erte,
tényleg a bibliában ugy van hogy az isten utálja a buzikat, és váljanak porrá, amiböl majd nem buziként ujjászületnek.
nos egyetártek az előző hozzászoloval. idáug ugy tünik a keresztények a leszemetebb emebrek, persze tisztelet a kivételnek.
a tesodat meg hagyjátok, 15 évesen egy csomo srácot még nem érdekelnek a csajok sokkal inkább a számitogép, a játék. ettöl még nem buzi. majd eljön az idő amikor elkezdi érdekelni a csajozás. ha most 18 éves lenne akor megértenm az aggodalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!