Hogy reagálnál arra ha a férjed ezt mondaná? "néha megrettenek attól hogy olyan vagy mint egy őrmester"
Kezdjük ott hogy van egy lányunk.Szülés előtt úgy képzeltem hogy én leszek az engedékeny anyuka a férjem meg a szigorú apuka(ezt ő is igy érezte).Hamar rá kellet jönnöm hogy szó sincs erről mert mindent ráhagy "rám nézett a szép bociszemeivel"ezzel takarózik.
Szigorúan nevelem a lányom,és a párom szerint van egy olyan hangszinem amitől őt a hideg kirázza,azt mondja katonaságnál beszéltek vele igy.
Nyilván ő ezt az oldalamat nem ismerheti hisz ő nem a gyerekem,őt nem kellet nevelnem,pluszban nem vagyok egy határozott nagyhangú ember.
Nagyon rosszul érintett hogy ezt mondta,és bár elismeri hogy hatásos és tudja hogy ez kell ,akkor is fáj ez a kijelentése.
Utolsó,sajnálom hogy ilyen a kapcsolatod anyukáddal.Nem nézem le a gyerekem csak mert ő kicsi(2,5éves)nagyon sokmindent megbeszélünk,először mindig szépen megkérem a dolgokra de ha nem használ muszály keményebbnek lennem.
Soha nem orditok,rám anyu mindig ordibált,na az nem sokat ért.
Egyszerűen a tündibündi bogaram,léci léci nem jött be,ki kellet próbálnom mást is,és ez használ.Ha valamire mély hangsúllyal azt mondom hogy ezt most nem,akkor tudja hogy komolyan gondolom,és nem viccelek.
Ha a barátnője vagy a gyerekednek az már baj. A kortársai közül kell barátot talánia - ahogyan neked is azt kellene tenned.
Én a helyedben megköszönném a férjemnek a figyelmeztetést és a jó tanácsot, és elgondolkododnék azon, amit mondott. Ha helytállónak tartanám a kritikáját, akkor változtatnék.
Azon gondolkodj el először, hogy miért fáj a kijelentése. Általában ami fáj, ott van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!