Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadtad el, mikor a...

Hogyan fogadtad el, mikor a párod részéről elkezdett a szerelem átalakulni szeretetté?

Figyelt kérdés

Úgy értem minden kapcsolatban alább hagy a tűz egy idő után. Mostanában kezdtem el érezni, hogy a párom már nem lobog annyira érzelmileg, mint az elmúlt 3 évben.Persze érzem én, hogy szeret, csak talán már nem érzi úgy, hogy ezt mindennap bizonyítania kell. Már úgy biztonságban érzi magát.

Hogyan tudtad meggyőzni magad arról, hogy ennek ez a rendje?

2009. júl. 28. 22:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát a sexre már én is gondoltam. az a helyzet, hogy kívánnám én meg minden, de nem lehet, mert veszélyeztetett vagyok. Persze hetente többször, más módon kárpótolom, de az azért mégsem olyan, mint az igazi összebújás. Na, de majd, ha megszületik a törpicur és rendbejövök...

Köszönöm a válaszokat.

2009. júl. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!